Dit zijn de Gamba Osaka voetbalshirts 2024 van Hummel

Gamba Osaka en kledingsponsor Hummel hebben de nieuwe Gamba Osaka voetbalshirts 2024 gepresenteerd met het motto ‘’LET’S PLAY’’. In deze tenues speelt de Japanse voetbalclub de J-League en bekerwedstrijden dit jaar. De club uit Osaka wist vorig seizoen ternauwernood degradatie te ontlopen en eindigde op de zestiende plek. Ook dit jaar is Hummel weer de producent van de Gamba Osaka tenues. Deze functie heeft het Deense sportmerk sinds vorig seizoen.

Gamba Osaka thuisshirt 2024

Het Gamba Osaka thuisshirt 2024 is zwart en bevat een design van dunne blauwe krijtstrepen. De v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen bevatten ook subtiele donkerblauwe lijnen. Op de rechterborst prijkt het logo van Hummel en de trademark tekens van het Deense sportmerk staan op de schouders. Het clublogo staat op het midden van de borst en daaronder prijkt het logo van Panasonic. De linkerborst bevat een QR code van de hoofdsponsor en boven het logo van Hummel staat het logo van subsponsor DÄÏCEL. De linkermouw bevat het logo van Tokyo Tyres, de rechtermouw het logo van Osaka en op de achterkant van het tenue staat het logo van Rohto. De binnenkant van de hals is uitgerust met het motto van de club: ''At the heart. Beat the heart.'' Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte sokken met blauwe details.

Gamba Osaka uitshirt 2024

Het Gamba Osaka uitshirt 2024 is wit en wordt gekenmerkt door de all-over print van geometrische blokken in het lichtblauw. In deze blokken is een fading effect verwerkt.  bevat een zwarte v-hals met witte krijtstrepen. De band aan de onderkant van de mouwen heeft ook dit design. De chevrons op de schouders zijn zwart en hetzelfde geldt voor alle sponsorlogo’s op het uittenue. Alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte sokken met zwarte details.

De Hummel Gamba Osaka voetbalshirts 2024 kun je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Japanse voetbalclubs? Check het dan in de onderstaande fanshop!

Dit zijn de Gamba Osaka voetbalshirts 2024 van Hummel
Dit zijn de Gamba Osaka voetbalshirts 2024 van Hummel