18 januari 2016

Gamba Osaka voetbalshirts 2016

Nadat Umbro eerder vandaag de voetbalshirts van Tokyo FC lanceerde, zijn nu ook de voetbalshirts van de Japanse club Gamba Osaka officieel gelanceerd door het Engelse sportmerk en de club. In deze nieuwe voetbalshirts speelt Gamba Osaka de wedstrijden in de Japanse J-League gedurende 2016. Thuishaven van de club is het nieuwe Suita City Stadion in de gelijknamige stad. Umbro en de club uit Osaka presenteerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Gamba Osaka thuisshirt 2016

Het Gamba Osaka thuisshirt 2016 heeft hetzelfde design als het thuisshirt van Inter Milan. Het shirt wordt namelijk gekenmerkt door de verticale blauwe en zwarte banen over het shirt. Verder bevat het shirt een kleine v-hals. Opvallend aan het nieuwe voetbalshirt van de Japanse club is het watermerk over de gehele voorkant. Dit betreft een watermerk van het in oktober 2015 geopende Suita City Stadion. Het logo van Umbro staat ter hoogte van de rechter schouder en staat ook op de mouwen. Hoofdsponsor van de club is Panasonic, welke op het midden van het shirt staat. De linker borst is voorzien van het logo van de club. Het nieuwe tenue van Gamba Osaka wordt gecompleteerd door een zwart short. De kousen bevatten evenals het shirt zwarte en blauwe banen, maar dan horizontaal. 

Gamba Osaka uitshirt 2016

Het nieuwe Gamba Osaka uitshirt 2016 is overwegend wit met dunne blauwe en zwarte verticale strepen over het shirt. Bovendien bevat het uitshirt van Gamba Osaka een watermerk van de stad over het shirt. Verder komen er nog blauwe en zwarte details terug in een golf, welke van de hals naar de zijkanten van het shirt loopt. Het shirt is bovendien uitgerust met een kleine v-hals. De logo's van Panasonic, Umbro en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De achterkant van het shirt bevat subsponsor Rohto. Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts van Gamba Osaka.

Gamba Osaka voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van Gamba Osaka zijn helaas nog nergens te koop. Mocht dat wel het geval zijn, dan hebben wij weer nieuws! De nieuwe voetbalshirts voor 2016-2017 scoor je altijd hier of hier!

Gamba -Osaka -thuisshirt -2016

Gamba -osaka -shirts -2016

Gerelateerd nieuws