Gamba Osaka voetbalshirts 2023

De Japanse voetbalclub Gamba Osaka en kledingsponsor Hummel hebben deze week de nieuwe Gamba Osaka voetbalshirts 2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt Gamba Osaka de Japanse J-League wedstrijden dit jaar. Gamba Osaka heeft dezelfde bijnaam als Inter Milan: ''Nerrazzuri''. De voetbalshirts van Gamba Osaka hebben dan ook hetzelfde design als de voetbalshirts van Internazionale. Waar Nike de tenues van de Italiaanse club verzorgt, is het Deense sportmerk Hummel verantwoordelijk voor het design van de Gamba Osaka tenues.

Gamba Osaka thuisshirt 2023

Het Gamba Osaka thuisshirt 2023 wordt gekenmerkt door de brede blauwe en zwarte verticale banen. Deze banen vervagen naar de onderkant van het voetbalshirt en de banen bevatten bovendien een design van dunne streepjes. De mouwen zijn zwart met aan de onderkant een blauwe lijn en ook de ronde hals is in stijl van de clubkleuren van de Japanse voetbalclub. De chevrons van Hummel staan op de schouders en de linkerborst bevat het logo van het Deense sportmerk. Op het midden van de borst prijkt het logo van de club, inclusief negen gouden sterren verwijzend naar de verschillende prijzen die de club gewonnen heeft. De linkerborst bevat een speciale QR code en op het tenue staan ook de logo's van verschillende sponsors: Panasonic, Daicel, Osaka, Toyo Tires, Rohto en Ship Healthcare. De linkermouw is uitgerust met de officiële J-League badge en de binnenkant van de hals bevat de tekst: ''BE THE HEART''. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met blauwe accenten.

Gamba Osaka uitshirt 2023

Het Gamba Osaka uitshirt 2023 is wit en bevat ook een design van verticale banen, maar dan in het wit/zilver. In deze banen is subtiel de letter G verwerkt, verwijzend naar de naam van de club. De Hummel chevrons op de schouders zijn zwart en hetzelfde geldt voor de lijn in de ronde hals en aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zwarte accenten en ook de branding van de club en Hummel.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Gamba Osaka voetbalshirt 2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Osama, Handa, Suzuki, Meshino, Jebali, Dawhan, Tani en andere spelers. Deze voetbalshirts kun je vooralsnog alleen in de officiële clubshop bestellen. Ben je op zoek naar andere J-League voetbalshirts? Check het in deze fanshop!

Gamba Osaka thuisshirt 2023

Gamba Osaka uitshirt 2023