25 juni 2018

Feyenoord trainingspak 2018-2019

Het nieuwe Feyenoord trainingspak voor 2018-2019 is vandaag tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt van de Rotterdammers officieel bekend gemaakt door adidas en de club van trainer Giovanni van Bronckhorst. In dit pak werken de spelers van de bekerwinnaar de trainingen af ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League wedstrijden gedurende 2018-2019. Het pak is ook dit jaar beschikbaar met een trainingsjack en training top met natuurlijk een trainingsbroek. Check hieronder alles over het nieuwe pak van Feyenoord!

Geel Feyenoord trainingsjack, training top en trainingsbroek 2018-2019

De training top van het nieuwe Feyenoord trainingspak is geheel geel. Deze kleur lijkt geïnspireerd te zijn door de kleur van het uitshirt van Feyenoord in 1984. Dit is het jaar waarin Feyenoord kampioen werd. De training tops hebben dit jaar qua design ook wat veranderingen ondergaan. Zo is de hoge hals van de training tops van vorig seizoen ingeruild voor een v-hals. Dit wordt door adidas de zogenaamde EQT collar genoemd. Dit is vrijwel dezelfde hals als het nieuwe Feyenoord thuisshirt voor 2018-2019. De mouwen bevatten aan de onderkant nog wel duimgaten. Dit zorgt ervoor dat de training top strak om het lichaam valt. De mouwen zijn dit jaar uitgerust met gele adidas trademark strepen. Deze hebben dezelfde tint geel als de kleur van de gehele training top, waardoor deze iconische strepen bijna niet opvallen. Op de borst prijken de logo's van Feyenoord en adidas. Het logo van adidas is wit en dit geldt ook voor het logo van QURRENT op het midden van de trainingssweater. Het trainingsjack heeft hetzelfde design. Dit jack is alleen uitgerust met een doorlopende rits, bevat twee zakken aan de zijkanten en QURRENT staat niet op het trainingsjack. Bovendien bevat het jack een subtiele witte lijn in de v-hals.

Het nieuwe pak van de Rotterdammers wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Deze broek heeft het gebruikelijke design. Ook op de broek hebben de drie strepen van de Duitse kledingsponsor dezelfde kleur als de broek. De bovenkant van de trainingsbroek bevat een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. De zijkanten bevatten zakken en de onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen. De logo's van de club en adi staan aan de zijkanten van de broek.

Het nieuwe trainingspak van Feyenoord is ook dit seizoen weer uitgerust met de Climalite technologie van adidas, voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe pakken!

Feyenoord trainingspak bestellen

Het nieuwe Feyenoord trainingspak kan je voor zowel kinderen als volwassenen bestellen. De prijs van de training top en trainingsbroek is voor volwassenen € 65,- en voor kinderen zijn beide items € 55,-. Het gehele pak met trainingsjack is voor volwassenen € 100,- en voor kinderen € 90,-. Alle items zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder!

Bestel het nieuwe pak in deze SHOP!