25 juni 2018

Feyenoord thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Feyenoord thuisshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel bekend gemaakt door adidas en de Rotterdamse club. In dit voetbalshirt spelen de Rotterdammers de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League wedstrijden in de Kuip gedurende 2018-2019. Ook komend seizoen is adidas weer kledingsponsor van de club van trainer van Bronckhorst. Het Duitse sportmerk en de Eredivisionist hebben al sinds 2014 een deal. In februari werd dit contract verlengd tot en met de zomer van 2023. Benieuwd naar alle details van het nieuwe thuisshirt van Feyenoord? Check hieronder de details!

Feyenoord thuis shirt en tenue 2018-2019

Het voetbalshirt van Feyenoord is dit jaar geïnspireerd door verschillende voetbalshirts en tenues uit de jaren '80 en '90. In deze periode werd de club drie keer kampioen: 1984, 1993 en 1999. Het nieuwe Feyenoord shirt voor 2018-2019 heeft ook dit seizoen weer het gebruikelijke design. De rechterkant van de body van het shirt is rood en de andere kant is wit. De mouwen zijn contrasterend hieraan. Dat betekent dat de linker mouw rood en de rechter mouw wit. De mouwen worden dit jaar afgesloten door een zwarte band. De zwarte kleur komt dit seizoen ook terug in de drie strepen van adidas. Vorig seizoen waren deze strepen nog rood en wit. Dit jaar zijn de strepen zwart. Ook dit seizoen staan de iconische stripes van adidas alleen op de schouders. De ronde hals van het tenue van vorig seizoen is ingeruild voor de zogenaamde EQT hals. Deze EQT collar loopt diagonaal en naar het midden recht. De hals is ook zwart. De linker borst is uitgerust met het embleem van Feyenoord. Daarboven prijkt een gouden kampioensster, welke verwijst naar de vijftien landskampioenschappen van de club. De andere borst bevat het adi performance logo in het zwart. Sponsor QURRENT staat ook dit seizoen weer op het midden van de voetbalshirts van de kampioen van 2016-2017. Het energiebedrijf is sinds 2017-2018 de shirtsponsor van de club en beide partijen hebben nog een samenwerking tot de zomer van 2021. Verder is het tenue nog uitgerust met een speciaal detail. In de nek bevindt zich een label in de kleuren van de stad. Dit label is groen/wit.

Het nieuwe thuistenue van Feyenoord wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas stripes en aan de onderkant een rode band, waardoor ook het voetbalbroekje geheel in stijl is van de clubkleuren van Feyenoord. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en adidas. De kousen zijn overwegend zwart. Deze bevatten aan de bovenkant een rood vlak, waarin drie witte adidas stripes zijn verwerkt. Uiteraard zijn de nieuwe voetbalshirts van Feyenoord ook dit seizoen weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog een foto van het tenue waarin de spelers van Feyenoord vanaf nu gaan spelen of check het nieuwe uitshirt voor 2018-2019. 

Feyenoord voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Feyenoord thuisshirt voor 2018-2019 kan je exclusief bestellen in de onderstaande winkel! De prijs van het shirt voor volwassenen is € 90,- en voor kinderen € 70,-. In deze webshop kan je het shirt van de Rotterdammers laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen.

Koop het nieuwe Feyenoord shirt in deze SHOP!