8 juli 2018

Feyenoord uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Feyenoord is vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor adidas. De trotse bekerwinnaar van het seizoen 2017-2018 wil aankomend seizoen weer meespelen voor de prijzen. De lancering van het nieuwe uitshirt volgt twee weken na de bekendmaking van het thuisshirt. In dit nieuwe uitshirt speelt Feyenoord de Eredivisie, de KNVB Beker en Europa League uitwedstrijden gedurende 2018-2019, waar de ploeg van Giovanni van Bronckhorst zich voor wist te plaatsen door de beker te winnen. Nieuwsgierig naar de details van het nieuwe uitshirt van Feyenoord voor het seizoen 2018-2019? Check het hieronder!

Feyenoord uit shirt en tenue 2018-2019

Vanochtend vroeg draaiden ongeveer duizend supporters van het Feyenoord legioen tegelijkertijd een vierkante plaat om. Wanneer alle vlakken omgedraaid waren zag je daar het nieuwe uitshirt van Feyenoord. Nooit eerder waren er zoveel mensen betrokken bij de lancering van een shirt van de stadionclub. Het nieuwe Feyenoord uitshirt is dit jaar gebaseerd op het Condivo 18 template van adidas. Dit betekent dat de body van het voetbalshirt is uitgerust met horizontale banen. Deze banen hebben verschillende diktes en lopen naadloos in elkaar over. Hierdoor valt het shirt direct op wanneer de Rotterdammers het veld betreden. Dit template is door adidas voor het eerst gebruikt in de uittenues van België en Zweden voor het WK van 2018. Bovendien gebruikt adidas dit template veelvuldig voor de uittenues van verschillende clubs voor 2018-2019. Verder bevat het shirt ook accenten uit de clubkleuren en de stad van Rotterdam. De drie adidas strepen staat dit jaar op de schouders van het voetbalshirt. De strepen op de rechter mouw zijn rood en de stripes op de linker schouder zijn wit. Hiermee zijn de strepen geheel in stijl van de clubkleuren van de Rotterdammers. Daarnaast bevindt zich een speciaal label aan de achterkant van de nek. Dit label is geheel in stijl van de Rotterdamse kleuren. Deze is namelijk groen/wit. Het logo van adidas staat in het wit op de rechter borst van het tenue. Sinds het jaar 2014 staat het logo van het Duitse sportmerk op het shirt van de Rotterdammers. Op de linkerkant van de borst komt het logo van Feyenoord te staan. Boven dit logo prijkt één gouden ster. Deze staat voor de 15 landskampioenschappen die door Feyenoord zijn behaald. De laatste was natuurlijk in 2017. Dirk Kuyt sloot zijn carrière op een geweldige manier af door een hattrick te maken in de kampioenswedstrijd tegen Heracles. Wie weet kan ook Robin van Persie op deze manier zijn indrukwekkende loopbaan afsluiten. Kledingsponsor Qurrent is ook terug te vinden op het nieuwe uitshirt. Qurrent staat sinds 2017 op het shirt van de club van Zuid.

Het nieuwe uittenue van Feyenoord wordt gecompleteerd door een blauw broekje. Op deze broek staan ook weer de logo’s van adidas en Feyenoord. De zijkanten van het voetbalbroekje bevatten ook weer de drie strepen van adidas. Aan de ene kant zijn deze strepen rood en aan de andere kant zijn de strepen wit. De sokken van het mogelijk nieuwe uittenue van Feyenoord zijn blauw met aan de bovenkant blauwe stripes van adidas. Het Duitse sportmerk adidas maakt bij al haar shirts gebruik van de adidas Climalite technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden. Dit moet de spelers van Feyenoord helpen in de strijd tegen Ajax en PSV voor het kampioenschap in de Eredivisie in het seizoen 2018-2019. Check ook het nieuwe Feyenoord thuisshirt voor 2018-2019.

Feyenoord voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Feyenoord uitshirt voor 2018-2019 kan je exclusief bestellen in de onderstaande winkel! De prijs van het shirt voor volwassenen is € 90,- en voor kinderen € 70,-. In deze webshop kan je het shirt van de Rotterdammers laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van Feyenoord bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! 

Koop het nieuwe Feyenoord shirt in deze SHOP!