Feyenoord trainingsjack 2020-2021

De nieuwe Feyenoord collectie 2020-2021 bevat ook weer verschillende Feyenoord trainingsjacks. Deze zijn inmiddels allemaal door kledingsponsor adidas gepresenteerd. Ieder Feyenoord trainingsjack wordt op een ander moment gedragen. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van alle trainingskleding van de Rotterdammers. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds de zomer van 2014. Eerder had het Duitse sportmerk deze verantwoordelijk in de periode 1978-1982 en 1990-2000.\

Wil je een Feyenoord trainingsjack bestellen? Check het dan exclusief in in deze SHOP! 

Zwart Feyenoord anthem jack 2020-2021

We beginnen vandaag met het Feyenoord anthem trainingsjack. Dit betreft het trainingsjack dat door de spelers van de stadionclub wordt gedragen bij de opkomst op het veld vlak voordat de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League wedstrijden beginnen. Luttele minuten voordat de wedstrijden beginnen wordt dit jack uitgedaan, zodat de wedstrijd kan starten. Het adidas Feyenoord anthem jack 2020-2021 is dit jaar geheel zwart met grijze accenten. De drie adidas strepen, welke over de gehele lengte van de schouders lopen, zijn grijs. Het adidas performance logo op de rechterborst is ook grijs. De badge van de club prijkt op de linkerborst en heeft monochrome kleuren. Dit betekent dat de badge geheel in stijl is van de kleuren van het trainingsjack: zwart/wit dus. Andere kenmerken van het anthem trainingsjack zijn de semi hoge hals, de doorlopende rits en de zakken aan de zijkanten. Dit trainingsjack is gemaakt van een combinatie van polyester (86%) en spandex (14%). Dit is een elastische stof, die naadloos aansluit op het lichaam. Dit trainingsjack kun je alleen voor volwassenen bestellen en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL.

Feyenoord trainingsjack trainingspak 2020-2021

Het trainingsjack is ook onderdeel van het Feyenoord trainingspak 2020-2021. Dit betreft het pak waarin de club uit de havenstad de trainingen en warming-up afwerkt ter voorbereiding op de wedstrijden dit seizoen. Welke kleur trainingspak of trainingsjack de spelers dragen is afhankelijk van de aankomende wedstrijden. In de voorbereiding op de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden dragen de spelers een groen trainingsjack en in de voorbereiding op de wedstrijden in de Europa League wedstrijden dragen de spelers een zwart trainingsjack. Dit zwarte jack heeft wat weg van het anthem trainingsjack. De technische staf van Feyenoord draagt tijdens de trainingen en wedstrijden van de club een donkerblauw trainingsjack. Alle jacks hebben dezelfde kenmerken:

  • De drie adidas strepen zijn op alle Feyenoord trainingsjack aan de onderzijde van de mouwen geplaatst.

  • Het adidas performance logo op de rechterborst is wit en op de linkerborst bevindt zich een monochroom Feyenoord logo.

  • De jacks zijn uitgerust met een semi-hoge hals en een doorlopende rits.

  • De voorzijde van de trainingsjacks zijn uitgerust met zakken met een rits om spullen in op te bergen.

  • De trainingsjacks van de trainingspakken bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en vochtafvoer.

Deze trainingsjacks kun je bestellen voor kinderen (maten 116, 128, 140, 152 en 164) en voor volwassenen.

Feyenoord presentatiejack 2020-2021

We zijn er nog niet! De spelers van Feyenoord dragen dit seizoen namelijk ook een zogenaamd presentatiepak. Het presentatiepak heeft op het het eerste gezicht veel vergelijkenissen met het Feyenoord trainingspak. Dat is ook het geval. Het presentatiepak wordt echter op een ander moment gedragen, namelijk wanneer de selectie naar de wedstrijden reist. Vaak zien we de spelers ook in dit pak wanneer de pers na afloop van de wedstrijden te woord wordt gestaan, wanneer de spelers na het douchen voor de camera's verschijnen. Een ander moment waarin we de spelers van Feyenoord in dit trainingspak zien is wanneer het veld ''geïnspecteerd'' wordt voorafgaande aan de wedstrijden dit seizoen. De Feyenoord collectie bevat dit jaar ook weer verschillende presentatiejacks. Dit zijn dezelfde kleuren als het trainingsjack. Ook het Feyenoord trainingsshirt 2020-2021 is overigens beschikbaar in deze kleuren.  De jacks hebben dezelfde functionele kenmerken als de trainingsjack. Het verschil is dat de presentatiejacks van een wat ruwer polyester gemaakt zijn. Ook deze jacks zijn voor volwassenen en kinderen beschikbaar.

Feyenoord trainingsjack bestellen

Ieder Feyenoord trainingsjack heeft een andere prijs. Het anthem jack is het duurste jack in de collectie. Dit trainingsjack heeft normaliter een prijs van € 89,95. Het trainingsjack van het pak is voor kinderen € 54,95 en voor volwassenen € 69,95. De presentatiejacks zijn € 74,95 voor volwassenen en € 62,50 voor kinderen. Check ook andere Feyenoord trainingskleding in de onderstaande winkel!

Bestel je Feyenoord jack altijd in deze SHOP! 

Feyenoord anthem trainingsjack 2020-2021

Feyenoord trainingspak 2020-2021

Blauw Feyenoord trainingsjack 2020-2021