1 september 2020

Feyenoord trainingspak 2020-2021

Feyenoord en adidas hebben inmiddels ook het Feyenoord trainingspak 2020-2021 officieel gelanceerd. Dat betreft niet één trainingspak, het betreffen er maar liefst drie in dit blog leggen we uit welk trainingspak de spelers en technische staf wanneer draagt, hoe het trainingspak eruit ziet, van welk materiaal het pak gemaakt is en welke technologie adidas in het trainingspak verwerkt heeft. Deze trainingspakken worden alleen dit seizoen gedragen. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de trainingskleding van de club van trainer Dick Advocaat. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds de zomer van 2014 en dit contract loopt in ieder geval nog tot de zomer van 2023.

Op zoek naar een officieel Feyenoord trainingspak van adidas? Bestel het exclusief in deze SHOP!

Groen Feyenoord trainingspak 2020-2021

We beginnen met het trainingspak dat de spelers van Feyenoord met name dragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie en KNVB wedstrijden dit seizoen. In de aanloop naar deze wedstrijden draagt de club namelijk een groen/zwart trainingspak. Ieder trainingspak van de ''Trots van Zuid'' kun je met een trainingsjack of een training sweater bestellen, zo ook dit pak. Dit Feyenoord trainingspak bestaat uit een groene training top of trainingsjack met een zwarte trainingsbroek. Alle pakken van adidas hebben dit jaar het zogenaamde adidas Condivo 20 template. Kenmerkend voor dit template is dat de drie adidas strepen aan de onderzijde van de mouwen van het trainingsjack en de Feyenoord training sweater zijn geplaatst. De training sweater heeft verder een hoge hals met een rits tot de borst en de achterzijde van de trainingstrui is iets langer. Dit biedt net wat extra bescherming wanneer de spelers trainen. Een ander kenmerk van de Feyenoord training sweater zijn de duimgaten aan de onderzijde. Wanneer je deze duimgaten gebruikt, valt de training top nog getailleerder om het lichaam. Dit effect wordt ook bewerkstelligd door de raglanmouwen. Kenmerkend aan raglanmouwen is dat deze perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. Op de borst van zowel het Feyenoord trainingsjack als de training sweater staan de logo's van adidas en de club in het wit. De training sweater bevat verder het logo van sponsor DROOMPARKEN. Op het trainingsjack is dit logo niet aanwezig. Het trainingsjack bevat verder twee ritsen aan de zijkanten en de sweater niet. Het jack heeft bovendien een doorlopende rits. Het Feyenoord trainingspak 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Deze broek bevat aan de zijkanten witte adidas strepen. Deze strepen lopen niet door over de gehele lengte van de trainingsbroek. Dit zijn de andere kenmerken van de Feyenoord trainingsbroek

  • De bovenkant van de Feyenoord trainingsbroek is uitgerust met een tailleband. Met deze band en het bijbehorende trekkoord kun je de fit van de trainingsbroek verstellen.

  • De zijkanten zijn uitgerust met twee zakken met een rits, waarin je je spullen op kunt bergen.

  • De adidas trainingsbroek hebben ook dit seizoen weer een tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de kuiten en enkels.

  • De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen. Hierdoor kun je de trainingsbroek nog makkelijker over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit doen.

Zwart Feyenoord trainingspak 2020-2021

De club van trainer Dick Advocaat speelt dit seizoen ook Europees voetbal. In de poulefase van de Europa League neemt de club uit de havenstad het namelijk op tegen Wolfsberger AC, Dinamo Zagreb en CSKA Moskou. Tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het Europese toernooi dragen de spelers een ander trainingspak of eigenlijk alleen een andere kleur. De trainingstrui en het trainingsjack van het Feyenoord Europa League trainingspak 2020-2021 zijn namelijk zwart. Verder heeft het trainingspak dezelfde design- en functionele elementen als het groene trainingspak.

Blauw Feyenoord trainingspak 2020-2021

Ieder jaar lanceren de club en adidas ook een trainingspak dat enkel en alleen gedragen wordt door de technische en medische staf van Feyenoord. Ook dit jaar bevat de Feyenoord collectie een speciaal trainingspak voor de staf. Dit trainingspak heeft een andere kleur dan de eerder besproken Feyenoord trainingspakken. Dit pak is namelijk geheel navy blauw. Dit betekent dat zowel het trainingsjack, als de training sweater en trainingsbroek donkerblauw zijn. Alle details op dit trainingspak zijn wit of een combinatie van wit en marine blauw: de logo's van adidas en de club en de drie trademark strepen.

Feyenoord presentatiepak 2020-2021

Het laatste Feyenoord trainingspak dat we bespreken is het Feyenoord presentatiepak. Dit trainingspak ziet er vrijwel hetzelfde uit als de andere pakken van de volksclub. Dit pak heeft namelijk dezelfde kleurencombinatie als de andere trainingspakken en bestaat uit een trainingsjack en een presentatiebroek. Het verschil met de andere pakken is dat deze pakken van een woven polyester gemaakt zijn. Dit polyester voelt iets ruwer en dikker aan als het polyester van de andere trainingspakken en maakt het ook dat deze trainingspakken perfect zijn om op straat of casual te dragen. Het presentatiepak wordt door de spelers en technische staf van de club dan ook gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden of tijdens het verblijf in het hotel voorafgaande aan de wedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League dit seizoen. Het presentatiepak wordt om deze reden ook wel travel trainingspak of het hotelpak genoemd. Het hotelpak is beschikbaar in het groen, zwart en blauw. Het groene en zwarte pak wordt door de spelers gedragen en het donkerblauwe presentatiepak door de staf.

Ieder Feyenoord trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is bovendien uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat zweet en vocht naar de buitenkant van de pakken wordt getransporteerd wanneer je in deze pakken traint. Bovendien zorgt deze technologie voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de verschillende trainingspakken van de club.

Feyenoord trainingspak bestellen

Alle nieuwe Feyenoord trainingspakken kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De training sweater en trainingsbroek kun je altijd los bestellen. Voor volwassenen heeft de sweater een prijs van € 74,95 en voor kinderen is deze € 64,95. De trainingsbroek bestel je vanaf € 49,95. Het trainingspak met trainingsjack kun je alleen als één set bestellen. Deze is voor kinderen € 99,95 en voor volwassenen € 114,95. Het presentatiepak is alleen voor volwassenen beschikbaar. Deze bestel je voor € 134,95. De meeste pakken zijn beschikbaar in de maten 116, 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Check ook andere officiële trainingskleding in de onderstaande winkel. Directe levering!

Bestel je Feyenoord trainingspak altijd in deze SHOP! 

Zwart Feyenoord trainingspak 2020-2021

Feyenoord trainingspak technische staf 2020-2021