1 september 2020

Feyenoord trainingsshirt 2020-2021

Feyenoord en adidas hebben naast het nieuwe Feyenoord trainingspak nu ook de nieuwe trainingsshirts gelanceerd. Het Feyenoord trainingsshirt 2020-2021 wordt door de spelers en technische staf gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League wedstrijden dit seizoen. Het trainingsshirt wordt overigens alleen gedragen tijdens de trainingen en het pré match top wordt gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op deze wedstrijden. Het trainingsshirt is in verschillende kleuren beschikbaar en het warming-up shirt, maar in één shirt. Uiteraard bespreken we ze allemaal.

Groen, blauw en zwart Feyenoord trainingsshirt 2020-2021

Feyenoord heeft dit seizoen een drietal trainingsshirts. Het Feyenoord trainingsshirt dat het meest gedragen wordt, betreft het groene Feyenoord trainingsshirt. Dit is het trainingsshirt dat door de spelers wordt gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de wedstrijden in de Eredivisie in 2020-2021. Alle trainingsshirts hebben het standaard adidas Condivo 20 template. Dit template gebruikt adidas dit seizoen als uitgangspunt voor alle trainingsshirts van de clubs waarvan het kledingsponsor is, dus ook voor die van clubs als Bayern München, Real Madrid, Juventus, Arsenal en Manchester United. Kenmerkend aan dit template is de wat hogere en bredere ronde hals van de shirts. De drie adidas strepen staan op de schouders van het shirt en bovendien is de achterzoom van de trainingsshirts iets langer, voor de optimale bescherming. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst is uitgerust met het Feyenoord logo. Op ieder trainingsshirt is dit logo geheel in stijl van de kleuren van het shirt. Op het midden van de trainingsstenues prijkt sponsor DROOMPARKEN. In de aanloop naar de wedstrijden in de Europa League dragen de spelers een zwart trainingsshirt. De staf van de club, die ook dit seizoen weer onder leiding staat van trainer Dick Advocaat, draagt dit seizoen een donkerblauw trainingsshirt. Deze trainingstenues worden gecombineerd met een trainingsbroekje in dezelfde kleur als het shirt.

Feyenoord warming-up shirt 2020-2021

Het Feyenoord warming-up shirt 2020-2021 heeft een iets minder standaard design dan de trainingsshirt. Dit shirt is namelijk uitgerust met een all-over print van flitsende strepen in het legergroen en beige. Dit design heeft wat weg van testbeeld en loopt ook door over de achterzijde van het inloopshirt. De mouwen van het trainingsshirt zijn beige en verder is de pré match top uitgerust met een toelopende V-hals. Het adidas logo op dit shirt is zwart en de badge van de club heeft de iconische clubkleuren. Boven dit logo prijkt een ster, welke verwijst naar de 15 kampioenschappen van de club. Zowel het trainingsshirt als warming-up shirt bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de AeroReady technologie van adidas. Dit systeem zorgt voor een nog betere afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Feyenoord trainingsshirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Berghuis, Senesi, Kokcu, Teixera, Fer, Linssen, Diemers, Spajic, Toornstra, Bijlow, Jorgensen en nog meer spelers.

Feyenoord trainingsshirt bestellen

Het Feyenoord training shirt en warming-up shirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. Het trainingsshirt is zowel beschikbaar voor volwassenen als voor kinderen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het shirt een prijs van € 44,95 en voor kinderen (maten 116, 128, 140, 152 en 164) is het shirt € 39,95. De prijs van het warming-up shirt is € 59,95. Dit shirt is alleen beschikbaar voor volwassenen.

Bestel het nieuwste Feyenoord trainingsshirt altijd in deze SHOP! 

Feyenoord warming-up shirt 2020-2021

Feyenoord trainingsshirt 2020-2021 Zwart