Feyenoord trainingshirt 2018-2019

De gehele trainingscollectie van Feyenoord voor 2018-2019 is nu bekend! Deze collectie bestaat ook dit seizoen weer uit een trainingspak, training top, presentatiepak, trainingsbroek en een nieuw trainingsshirt. De trainingskleding van de Rotterdammers werd vandaag tegelijkertijd met het nieuwe thuistenue officieel uitgebracht door adidas en de club van trainer Giovanni van Bronckhorst. In dit blog bespreken we het nieuwe trainingsshirt en tenue voor 2018-2019. Dit is het tenue dat wordt gedragen in de voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League wedstrijden gedurende 2018-2019. Dit tenuetje wordt zowel in de voorbereiding op de thuiswedstrijden als uitwedstrijden gedragen. Check hieronder de details van dit tenue!

Geel Feyenoord training shirt en tenue 2018-2019

De Feyenoord trainingskleding voor 2018-2019 is dit seizoen geïnspireerd door de kleur van het Feyenoord uitshirt van 1984. Dit is het jaar waarin de club kampioen van Nederland werd. Qua template heeft het shirt hetzelfde template als de andere trainingskleding van adidas voor dit seizoen. Alle trainingskleding van het merk is namelijk geïnspireerd door het Condivo 18 template. Ook het nieuwe trainingstenue van Feyenoord heeft dit template. Het shirt is geheel geel en bevat een v-hals. Ook de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen van het voetbalshirt hebben deze kleur, waardoor deze bijna niet te zien zijn. Op de borst van het shirt staan de logo's van Feyenoord en adidas. Het logo van shirtsponsor QURRENT staat op het midden van het tenue.

Het trainingstenue van Feyenoord kan dit jaar gecompleteerd worden door meerdere broekjes/trainingsbroeken. Het korte trainingsbroekje is dit jaar geheel zwart en heeft zwarte adi strepen aan de zijkanten. Dit geldt ook voor de lange Feyenoord trainingsbroek voor 2018-2019. Dit seizoen hebben adidas en de club ook een 2in1 trainingsshort uitgebracht. Dit broekje bestaat uit een trainingsshort met aan de binnenkant een legging, welke strak om de benen valt. Dit is vooral een perfecte broek in de winter, omdat de legging warmte vast houdt, zodat de spieren niet afkoelen. Deze broek is ook zwart met zwarte strepen aan de zijkanten. Op alle Feyenoord broekjes/broeken staan uiteraard ook de logo's van de club en adidas.

Zoals alle nieuwe trainingskleding van adidas is ook het Feyenoord trainingstenue uitgerust met de adidas Climalite technologie. De trainingscollectie van de Rotterdamse club bestaat ook uit een trainingspak en presentatiepak!

Feyenoord trainingsshirt en tenue 2018-2019 bestellen

Het nieuwe Feyenoord trainingsshirt en tenue voor 2018-2019 kan je bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is € 45,- voor volwassenen en € 40,- voor kinderen. Het trainingsbroekje is € 35,- voor kinderen en € 40,- in volwassen maten. Het 2in1 short is € 55,- en de trainingsbroek is € 50,-. Wil je andere Feyenoord producten kopen? Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe trainingsshirt in deze SHOP!