Feyenoord presentatiepak 2018-2019

Vanaf dit seizoen draagt Feyenoord ook weer een nieuw presentatiepak. Dit betreft het trainingspak dat de spelers van de Rotterdamse club dragen tijdens het reizen naar de wedstrijden of het verblijf in het hotel gedurende 2018-2019. In het presentatiepak wordt door de spelers dus niet getraind. Dit pak wordt vooral casual gedragen in de voorbereiding op de wedstrijden dit seizoen. Bovendien wordt het presentatiepak door een deel van de technische of medische staf gedragen tijdens de wedstrijden van Feyenoord dit seizoen. Het nieuwe pak werd tegelijkertijd met de andere trainingskleding voor 2018-2019 en het nieuwe thuisshirt uitgebracht door adidas en de bekerwinnaar van 2018. Check hieronder alle details van het nieuwe pak!

Geel Feyenoord presentatiejack en trainingsbroek 2018-2019

De kleur van het nieuwe trainingspak van Feyenoord is geïnspireerd door de kleur van het uitshirt van Feyenoord in 1984. De bovenkant van het presentatiejack heeft namelijk dezelfde kleur als het shirt van de jaren '80. Deze is geel en dit geldt ook voor de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen. De onderkant van het trainingsjack is wit. Daarnaast bevat het jack een klassieke baseball collar en prijken de logo's vna de club en adidas op de borst. Het nieuwe jack bevat zowel aan de onderkant van het jack als in de bies elastische boorden, zodat het Feyenoord presentatiejack strak om het lichaam valt. De zijkanten van het trainingsjack bevatten zakken met een rits.

Het nieuwe Feyenoord presentatiepak wordt dit jaar compleet gemaakt door een geheel zwarte trainingsbroek. Dit betekent dat niet alleen de broek geheel zwart is, maar ook de adidas strepen aan de zijkanten van de presentatiebroek. Hierdoor vallen de stripes van adidas zowel over de schouders en mouwen als aan de zijkanten van de broek niet op. Ander kenmerken van de trainingsbroek zijn de zakken met rits aan de zijkanten, de elastische tailleband aan de bovenkant en natuurlijk de enkelritsen aan de onderkant van de trainingsbroek. Hierdoor is het makkelijk de broek over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit te doen. Uiteraard prijken ook de logo's van Feyenoord en adidas op de broek.

Zoals alle pakken van adidas is dit nieuwe Feyenoord presentatiepak ook weer uitgerust met de adidas Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het trainingspak, waarin de Rotterdammers dit seizoen wel trainen of check het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019.

Feyenoord presentatiepak 2018-2019 bestellen

Het nieuwe presentatiepak van Feyenoord voor 2018-2019 kan je zowel voor volwassenen als voor KIDS bestellen. Dit kan namelijk in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het pak is voor volwassenen € 125,- en voor kinderen € 130,-. Wil je andere Feyenoord producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe presentatiepak in deze SHOP!