Feyenoord keepersshirt 2018-2019

Feyenoord en adidas hebben vandaag een groot deel van de collectie voor 2018-2019 uitgebracht. Beide partijen lanceerden vandaag niet alleen het thuisshirt en de nieuwe trainingskleding, maar ook het nieuwe keepersshirt. Dit betreft het tenue waarin de keepers van de Rotterdammers de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League wedstrijden in de Kuip keepen gedurende het seizoen 2018-2019. Het nieuwe keepersshirt van onder andere Jones, Vermeer en Bijlow is dit jaar geïnspireerd door een template dat adidas gebruikt voor alle keeperstenues van 2018-2019. Check hieronder alle details van het nieuwe keeperstenue.

Oranje Feyenoord keeper shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe keeperstenue van Feyenoord is namelijk gebaseerd op het adiPRO18 template van het Duitse sportmerk. Dit template wordt ook gebruikt voor alle clubs en landen waarvan adidas ook kledingsponsor is. De keepers van België, Duitsland, Mexico, Colombia, Spanje en Japan dragen ook een keepersshirt dat gebaseerd is op dit template. Het nieuwe Feyenoord keeper shirt is geheel oranje en wordt gekenmerkt door de opvallende, horizontale, oranje banen, die in elkaar overlopen. Deze banen hebben twee tinten oranje en verschillende diktes, waardoor de keepers direct opvallen wanneer zij het veld betreden. Een ander kenmerk van het nieuwe adidas template is de v-hals. De drie strepen van adidas zijn alleen zichtbaar op de schouders en zijn op het nieuwe keepersshirt van Feyenoord zwart. Dit geldt ook voor het adidas loog op de rechter borst. De ander borst is uitgerust met het logo van de bekerwinnaar van 2018 en op het midden van het keepersshirt prijkt het logo van sponsor QURRENT. De achterkant van het voetbalshirt is geheel oranje.

Het keeperstenue van Feyenoord wordt compleet gemaakt door een oranje keepersbroekje. Deze bevat aan de zijkanten zwarte adidas strepen. Ook de logo's van de club en Feyenoord staan op het short. De kousen van de keepers zijn bovendien oranje en zijn aan de bovenkant uitgerust met zwarte adi stripes.

Check hieronder nog een afbeelding van het nieuwe keepersshirt van Feyenoord of check het nieuwe thuisshirt en trainingspak voor 2018-2019.

Feyenoord keepersshirt 2018-2019 bestellen

Het nieuwe Feyenoord keepersshirt voor 2018-2019 kan je per direct bestellen in de onderstaande online shop. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 90,- en voor kinderen € 70,-. Beide shirts zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In deze webshop kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de keepers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van Feyenoord? Check het overzicht hiernaast of hieronder!

Bestel het nieuwe Feyenoord keepersshirt in deze winkel!