7 september 2017

Feyenoord Champions League presentatiepak 2017-2018

Feyenoord en adidas hebben nu ook een nieuw presentatiepak voor de Champions League wedstrijden dit seizoen uitgebracht. Dit is het pak waarin we de spelers en staf vooral zien tijdens het reizen naar de CL wedstrijden, wanneer de spelers bijvoorbeeld het veld inspecteren voor de wedstrijden in het kampioenenbal of wanneer de spelers na de wedstrijden de pers te woord staan. In het presentatiepak zien we vaak ook een deel van de technische of medische staf van de Rotterdammers tijdens de Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018. Hieronder bespreken we kort het design van het nieuwe presentatie trainingspak van de Nederlandse kampioen.

Zwart Feyenoord CL trainingspak 2017-2018

Het Feyenoord Champions League pak is geïnspireerd door het TIRO 17 template van adidas. Dit betekent dat het pak bestaat uit een trainingsjack met een capuchon en een trainingsbroek. Het presentatiejack is geheel zwart en bevat dus een capuchon. Bovendien bevat het jack witte adidas stripes en komen de witte accenten ook terug in een band aan de onderkant van het jack en het logo van de Duitse kledingsponsor op de rechter borst. De linker borst bevat het logo van de club uit Rotterdam en op de rechter mouw staat het speciale Tango logo van adidas. In tegenstelling tot het andere presentatiepak van Feyenoord bevat dit trainingspak ook het logo van de Champions League. Dit logo is aan de achterkant van het jack verwerkt. Het jack is daarnaast uitgerust met twee zakken met een rits en de mouwen zijn zogenaamde raglanmouwen. De trainingsbroek van het nieuwe pak heeft dezelfde kleurencombinatie. Deze broek is zwart met aan de zijkanten witte adi trademark strepen. De broek bevat ook nog eens twee zakken en is tevens uitgerust met witte adidas strepen. Op de broek prijken ook de logo's van de club en adidas.

Dit Feyenoord trainingspak is gemaakt van het adidas Climalite materiaal. Dit is een woven en dus dikker polyester. Bovendien bevat dit pak het adidas Climawarm systeem, welke zorgt voor verwarming, ventilatie en vochtafvoer, voor een optimale prestatie. Tot zover genoeg informatie over het nieuwe presentatiepak. Onderdeel van de speciale Champions League collectie zijn namelijk ook een trainingspak en trainingsshirt. In deze collectie zien we spelers als Jörgensen, Toornstra, Botteghin, Boetius, El Ahmadi en de andere sterren van de club vanaf komende week in de voorbereiding op de wedstrijden tegen Napoli, Manchester City en Shakhtar Donetsk.

Feyenoord presentatiepak kopen

Het nieuwe Champions League presentatiepak van Feyenoord kan je per direct kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Voor kinderen heeft het pak een prijs van € 100,- en voor volwassenen is het pak € 130,-. Check ook de Feyenoord retro producten in het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Scoor het nieuwe pak van Feyenoord in DEZE SHOP!