Feyenoord Champions League anthem trainingsjack 2017-2018

De spelers van Feyenoord betreden voorafgaande aan de Champions League wedstrijden het veld in een uniek trainingsjack. Onderdeel van de nieuwe Champions League collectie is namelijk een zogenaamd ''hooded anthem trainingsjack.'' Dit is het jack dat de selectie van de Rotterdamse club draagt tijdens de opkomst op het veld, vlak voor de wedstrijden in het kampioenenbal. Dit anthem trainingsjack wordt dus hoe dan ook door de spelers gedragen in de voorbereiding op de wedstrijden in de poulefase, waarin de club het opneemt tegen Napoli, Manchester City en Shakhtar Donetsk. Dit is bovendien het jack dat door de club gedragen wordt wanneer de alom bekende Champions League tune wordt afgedraaid. Check hieronder de details.

Grijs Feyenoord trainingsjack met capuchon

Het nieuwe Feyenoord anthem jack voor 2017-2018 is bijna geheel grijs en wordt gekenmerkt door de driedelige capuchon, waarin je perfect je hoofd kan verbergen. De linker borst bevat het logo van de club. Het logo van kledingsponsor adidas versiert de linker mouw. Dit is vrij opvallend, omdat op alle tenues en trainingskleding het logo van het Duitse sportmerk op de rechter borst staat. Bij de anthem jacks heeft het merk ervoor gekozen het embleem te plaatsen op de linker mouw. Onder dit logo staat een zwarte, horizontale lijn, welke ook weer terugkomt op de andere mouw. Bovendien is het nieuwe jack uitgerust met twee diepe zakken aan de zijkanten. Deze zakken worden door adidas kangoeroezakken genoemd. Ook de rits van het jack is zwart. Het trainingsjack bestaat uit een combinatie van katoen (65%) en polyester (35%), waardoor het een zacht gevoel heeft en perfect is om casual te dragen, de club mee aan te moedigen of om tijdens het sporten te dragen.

Naast het anthem jack maken een speciaal Champions League trainingspak en een trainingsshirt deel uit van de nieuwste Champions League adidas collectie van de Rotterdammers. Vanaf nu zien we sterren als Jörgensen, Vilhena, Toornstra, El Ahmadi, Botteghin, Boëtius en andere sterren in deze unieke collectie.

Feyenoord anthem jack kopen

Het nieuwe anthem jack van de kampioen van Nederland is alleen voor volwassenen te bestellen. Dit kan in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het jack is € 84,95. Wil je andere Feyenoord producten kopen? Dan ben je in de onderstaande online winkel ook aan het juiste adres. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe jack van Feyenoord in DEZE SHOP!