8 mei 2016

FC Utrecht thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe FC Utrecht shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Hummel en de club uit de gelijknamige stad. In dit nieuwe voetbalshirt speelt FC Utrecht de thuiswedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en wellicht in Europa komend seizoen in de Galgenwaard. Het nieuwe shirt van FC Utrecht werd voor het eerst gedragen in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2015-2016. Deze wedstrijd werd door FC Utrecht met 3-1 verloren. Het nieuwe shirt heeft een speciaal design, welke we hieronder bespreken.

FC Utrecht thuis shirt en tenue 2016-2017

De voorkant van het nieuwe FC Utrecht thuisshirt voor 2016-2017 is geheel rood. Voor komend seizoen is er voor de voorkant van het shirt afscheid genomen van het diagonale rood/witte half-om-half design. De reden hiervan is dat de supporters van FC Utrecht positief reageerde op het eerder dit jaar gelanceerde David Di Tomasso Memorial voetbalshirt, welke ook geheel rood was. De achterkant van het nieuwe FC Utrecht shirt bevat echter wel het bekende diagonale rood/witte half-om-half design. Verder bevat het shirt nog een aantal speciale elementen. Het shirt is allereerst voorzien van een rechte hals met subtiele witte lijn en wit binnenstuk. Deze kraag is afgeleid van rugby shirts. De trademark tekens van kledingsponsor Hummel lopen in het wit over de schouders en mouwen. Dit zijn de zogenaamde chevrons. Het logo van de kledingsponsor staat op het midden van de borst. Het Deense sportmerk is sinds 2012 kledingsponsor van de club. De rechter borst bevat een speciale badge met daarin de Utrechtse Dom verwerkt. Deze badge bevat een blauwe omlijning. De Domtoren staat altijd al op het shirt van de club, maar is voor het eerst in een badge verwerkt. De andere borst bevat het logo van de plaatselijke FC en hoofdsponsor Zorg van de Zaak versiert het midden van het voetbalshirt van FC Utrecht. Zorg van de Zaak is sinds 2015-2016 hoofd- en shirtsponsor van de Eredivisionist. Op de achterkant van het shirt staat subsponsor TELE2. Het nieuwe FC Utrecht thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje, waarop ook de trademark tekens van Hummel staan, evenals het logo van de kledingsponsor en FC Utrecht. De kousen van het nieuwe FC Utrecht tenue zijn wit met rode accenten en bevatten ook nog de initialen van de club: FCU. Check hieronder de nieuwe shirts van de club uit Utrecht of het gehele tenue. In deze nieuwe shirts schitteren sterren als Haller, Barazite, Ramselaar, Boymans, Ayoub en nog meer andere sterspelers. Check ook het nieuwe FC Utrecht uitshirt 2016-2017.

FC Utrecht voetbalshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe FC Utrecht shirt voor 2016-2017 kan je vanaf mei kopen in de onderstaande shops. Het shirt heeft voor kinderen een prijs van € 50,- en voor volwassenen een prijs van € 60. Hier kan je je Utrecht voetbalshirt ook laten voorzien van de officiële bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer. Wil je andere FC Utrecht producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwe FC Utrecht shirt in de fanshop


FC-utrecht -shirt -2016-2017

Fc -utrecht -thuis -tenue -2016-2017