FC Metz Voetbalshirts 2023-2024

Het voetbalseizoen 2023-2024 staat voor de deur en FC Metz heeft groots uitgepakt met hun nieuwe voetbalshirts. De club heeft officieel hun tenues voor het komende seizoen gepresenteerd, in nauwe samenwerking met kledingsponsor Kappa, die sinds 2020 met trots hun naam verbindt aan de club. Na hun promotie vanuit de Ligue 2, bereidt FC Metz zich voor om hun stempel te drukken in de Ligue 1 en hun positie in het Franse voetbal te verstevigen.

FC Metz thuisshirt 2023-2024

Het thuisshirt van het seizoen 2023-2024 draagt diepgaande symboliek met zich mee. Met een subtiel tonaal patroon van schubben op de romp, brengt het een eerbetoon aan de Graoully, het mythische draakachtige wezen dat symbool staat voor de stad Metz. De oranje kraag en manchetten voegen levendigheid toe. Het witte Kappa-logo prijkt op de borst en op  beide mouwen. Sponsorlogo's van MOSL en Car Avenue zijn op het midden van de borst te zien. Binnen in de kraag prijkt de tekst 'Le Feu Sacré', wat ‘Het Heilige Vuur’ betekent. Het voetbalbroekje heeft dezelfde rodekleur als het voetbalshirt met sponsor Moselle boven het Kappa logo op het linkerbeen, het clublogo op het rechterbeen en een oranje streep aan de onderkant. De voetbalsokken zijn eveneens dezelfde rode kleur als het voetbalbroekje en voetbalshirt met wit ‘FCM’ in het midden en een oranje streep aan de bovenkant.

FC Metz uitshirt 2023-2024

Het uitshirt van dit seizoen is een opvallende verschijning in heldergeel, verfraaid met granaat- en oranje accenten. De vlamgrafiek aan de onderkant van het shirt straalt een enerverende energie uit. Net als bij het thuisshirt staan de logo’s van kledingsponsor Kappa rechts op de borst en op beide mouwen. Ook hier zien we de sponsoren MOSL en Car Avenue in het midden op de borst staan. Het voetbalbroekje kent dezelfde gele kleur als het voetbalshirt en verschilt verder niet veel van het thuistenue met Moselle boven het rode Kappa logo op het linkerbeen en het rode clublogo op het rechterbeen. De voetbalsokken zijn ook geel met in het rood ‘FCM’ in het midden en een rode streep aan de bovenkant.

FC Metz derde Shirt 2023-2024

Het derde shirt, geïnspireerd op het kolenmijnverleden van de stad Metz, is een eerbetoon aan de geschiedenis van de regio. Het zwarte shirt is voorzien van een kolengrafiek en wordt geaccentueerd door witte logo-applicaties. De dubbele witte en granaatkleurige randen aan de manchetten en halslijn benadrukken de verbinding met de club. Ook hier zien we de kledingsponsor Kappa terug rechts op de borst en op beide mouwen. Er is ook hier ruimte voor de sponsorlogo’s van MOSL en Car Avenue in het midden op de borst. Het voetbalbroekje en de sokken zijn allebei zwart van kleur en kennen witte accenten. Op het voetbalbroekje zien we een wit clublogo op het rechterbeen en het Kappa logo met daarboven het witte Moselle logo op het linkerbeen. De voetbalsokken zijn dezelfde kleur zwart met in het wit ‘FCM’ in het midden en een witte accentstreep aan de bovenkant.

 

FC Metz Voetbalshirts 2023-2024
FC Metz Voetbalshirts 2023-2024
FC Metz Voetbalshirts 2023-2024
FC Metz Voetbalshirts 2023-2024
FC Metz Voetbalshirts 2023-2024