FC Metz voetbalshirts 2021-2022

FC Metz en kledingsponsor Kappa hebben inmiddels ook de nieuwe FC Metz voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Franse club de Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden in 2021-2022. Metz eindigde afgelopen seizoen op een tiende plek in de Franse competitie en speelt dit seizoen dus opnieuw op het hoogste niveau. Ook dit jaar is Kappa de producent van de FC Metz tenues. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds de zomer van 2020. Beide partijen hebben een contract tot medio 2023.

FC Metz thuisshirt 2021-2022

Het FC Metz thuisshirt 2021-2022 is bordeaux rood met oranje details. Het tenue bevat een all-over gradiënt print in het oranje en bordeaux rood, welke geïnspireerd is door de staalindustrie, die kenmerkend is voor de regio waarin Metz zich bevindt: Lotharingen. Bovendien bevat het tenue op verschillende plekken dunne oranje lijnen. Ook de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen is rood. Het Kappa logo prijkt in het wit op de rechterborst en de mouwen en de linkerborst is uitgerust met het logo van FC Metz. Op de voorkant van het tenue staan ook de logo’s van twee sponsoren: MOSL en CAR AVENUE. In de nek op de achterzijde van het tenue is de naam van de club verwerkt. Het FC Metz thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood voetbalbroekje en bordeaux rode kousen, welke ook de naam van de club bevatten.

FC Metz uitshirts 2021-2022

Het Kappa FC Metz uitshirt 2021-2022 is zwart en bevat eenzelfde all-over print als het thuistenue in het grijs en rood. De print wordt gekenmerkt door de verschillende geometrische vlakken en het gradiënt design van dunne puntjes. De mouwen worden afgesloten door een witte en bordeaux rode band en de bordeaux rode tint komt ook terug in de ronde hals en de diagonale strepen op de voorzijde van het tenue. De logo’s van Kappa, de club en sponsor MOSL staan op dezelfde plek als op het thuistenue en zijn wit. In de nek op de achterzijde prijkt weer de naam van de club. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. ‘’Les Grenats’’ hebben ook een alternatief uitshirt, welke ook hetzelfde template heeft als de andere twee FC Metz voetbalshirts 2021-2022. Het 3e shirt is wit/zilver en bevat gele en bordeaux rode details, welke te vinden zijn in de hals en de biesjes. Alle logo’s en details op het derde tenue zijn ook bordeaux rood. De broekjes en kousen van dit tenue zijn overwegend wit met gele en bordeaux rode details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Kappa FC Metz voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Sarr, Boulaya, Centonze, Niane, Joseph, Bassi, Kouyaté, Sabaly en nog meer spelers.

FC Metz voetbalshirt bestellen

De Kappa FC Metz voetbalshirts 2021-2022 zijn vooralsnog alleen te koop in de webshop van de club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Ligue 1 clubs? Check dan de onderstaande winkel! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Ligue 1 voetbalshirts in DEZE WEBSHOP

FC Metz thuisshirt 2021-2022

FC Metz uitshirt 2021-2022

FC Metz 3e shirt 2021-2022