FC Metz voetbalshirts 2020-2021

FC Metz en kledingsponsor Kappa hebben inmiddels ook de nieuwe FC Metz voetbalshirts 2020-2021 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt ‘’Les Grenats’’ de Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden gedurende 2020-2021. Vanaf dit seizoen is Kappa de kledingsponsor van de Franse club. Beide partijen tekenden een contract voor de duur van drie seizoen. Voorheen was Nike nog de kledingsponsor van de club van trainer Vincent Hognon. De club eindigde afgelopen seizoen op een vijftiende plek en speelt dit seizoen dus opnieuw op het hoogste niveau van Frankrijk.

FC Metz thuisshirt 2020-2021

Het FC Metz thuisshirt 2020-2021 is ook dit jaar weer bordeaux rood en wordt gekenmerkt door de dunne, horizontale banen op het tenue. Verder is het tenue uitgerust met een ronde hals met een knoopje. Ook wordt het tenue gekenmerkt door een brede band aan de onderkant van de mouwen en ook deze band is bordeaux rood. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het omni logo van Kappa en de linkerborst is uitgerust met het clubembleem. Sponsoren MOSL en Car Avenua staan ook op de voorkant van het tenue en het logo van Axia Interim prijkt boven het clublogo. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood voetbalbroekje en de kousen hebben ook deze kleur.

FC Metz uitshirt en 3e shirt 2020-2021

FC Metz draagt dit seizoen twee verschillende uitshirts. Het eerste uitshirt is wit en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Het tenue wordt gekenmerkt door de dunne witte horizontale banen en ook dit tenue bevat een brede band aan de onderkant van de mouwen. Dit voetbalshirt is ook voorzien van een ronde hals met een knoopje en verder staan alle logo’s in het bordeaux rood op de tenues. Deze logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood broekje en witte kousen met contrasterende accenten. Het derde tenue van FC Metz is geheel blauw en bevat een combinatie van bordeaux rode en gouden details. De blauwe kleur is geïnspireerd door de kleur van Moselle (het Franse departement waarin Metz gelegen is en de Moezel. De hals bevat een band in deze kleuren en ook het clublogo op de linkerborst heeft deze kleurencombinatie. Het Kappa logo prijkt bovendien in het goud op het 3e voetbalshirt van FC Metz. Het broekje en de kousen zijn ook weer in stijl van d kleuren van het 3e tenue.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Metz voetbalshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Diallo, Goncalves, Niane, Thill, Boulaya, Nguette, Boye en nog meer spelers.

FC Metz voetbalshirt bestellen

De FC Metz thuisshirts en uittenues zijn vooralsnog alleen te koop in de webshop van de club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Ligue 1 clubs? Check dan de onderstaande winkel! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Ligue 1 voetbalshirts in DEZE WEBSHOP

FC Metz thuisshirt 2020-2021

FC Metz uitshirt 2020-2021

FC Metz 3e shirt 2020-2021