FC Dordrecht voetbalshirts 2020-2021

FC Dordrecht en kledingsponsor Jartazi hebben inmiddels ook al de nieuwe FC Dordrecht voetbalshirts voor 2020-2021 gepresenteerd. Dit gebeurde tegelijkertijd met de presentatie van de nieuwe shirtsponsor van de ‘’Schapenkoppen’’ in juli. In deze nieuwe tenues speelt het team van trainer Claudio Braga de Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2020-2021. Ook dit seizoen is Jartazi weer kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Riwal Hoogwerkers Stadion. Deze functie heeft het Belgische sportmerk sinds de zomer van 2018.

FC Dordrecht thuisshirt 2020-2021

Het FC Dordrecht thuisshirt is dit seizoen een combinatie van groen en wit. De body van het FC Dordrecht thuisshirt is groen en wordt gekenmerkt door de dunne, horizontale groene strepen. Deze banen lopen door elkaar heen. Verder bevat het FC Dordrecht thuistenue een ronde, witte hals. De mouwen zijn ook wit met aan de onderkant een groene band. De rechterborst is uitgerust met het logo van Jartazi en de linkerborst bevat de clubbadge. Op het midden van het tenue van de Zuid Hollanders prijkt het logo van de nieuwe shirtsponsor: Keukenwarenhuis.nl. De retailer neemt het stokje over van Riwal, dat de afgelopen 23 seizoenen hoofdsponsor van de club was. FC Dordrecht en Keukenwarenhuis.nl tekende een contract voor in ieder geval één seizoen. De achterkant van de FC Dordrecht tenues is uitgerust met het logo van de High Five Foundation. Andere sponsors op het tenue zijn HDS en Véneco. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met groene accenten. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

FC Dordrecht uitshirt 2020-2021

Het FC Dordrecht uitshirt 2020-2021 heeft traditioneel een opvallend design en ook dit seizoen wordt daar niet van afgeweken. Het tenue is overwegend fel rood/roze en wordt gekenmerkt door de all-over print van een honingraat structuur in het wit/roze. Ook dit tenue bevat een ronde hals. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met een witte band en de logo’s van alle sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een roze voetbalbroekje en ook de kousen hebben deze kleur. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Dordrecht voetbalshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Schuurman, Schalekamp, Vermeulen, Bliek, Vliet, Valpoort, de Braal en andere spelers.

De nieuwe FC Dordrecht voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in de (online) fanshop van de club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor het seizoen 2020-2021? Check het dan in deze fanshop! 

FC Dordrecht thuisshirt 2020-2021

FC Dordrecht voetbalshirts 2020-2021