1 september 2017

FC Dordrecht voetbalshirts 2017-2018

We hebben bijna alle voetbalshirts van de Jupiler League clubs besproken. De shirts van de nummer 19 van 2016-2017, FC Dordrecht, hadden we echter nog niet besproken. De club uit Zuid Holland en kledingsponsor Macron hebben afgelopen zomer weer twee nieuwe shirts gelanceerd. In deze nieuwe shirts speelt de club van trainer de Nooijer de Jupiler League en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2017-2018. Ook dit seizoen is het Italiaanse sportmerk Macron weer verantwoordelijk voor de designs van de club uit Dordrecht. Beide partijen hebben sinds 2014 een contract en tekenden destijds een vierjarige verbintenis. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Riwal Hoogwerkers Stadion.


FC Dordrecht thuisshirt 2017-2018

Het thuisshirt van Dordrecht staat traditioneel bekend om het gedurfde design. Vorig seizoen werd het shirt gekenmerkt door de all-over camouflage print. Dit jaar bevat de body van het shirt een burberry achtige print, wat betekent dat het shirt is uitgerust met een design van ruiten, horizontale en verticale strepen over het shirt. De mouwen van het tenue zijn wit en verder is het shirt uitgerust met een ronde hals in het groen/wit met een opening aan de onderkant. De mouwen zijn uitgerust met de trademark tekens van Macron en op de borst prijken de logo's van de club en het Italiaanse sportmerk. Hoofdsponsor RIWAL Hoogwerkers versiert het midden van het thuisshirt van de ''Schapenkoppen.'' Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met groene accenten.

FC Dordrecht uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van FC Dordrecht betreft hetzelfde uitshirt als vorig seizoen. Deze shirts zijn geïnspireerd door de shirts van DS'79 van 1981. Nederlands beste voetballer ooit speelde zelfs drie wedstrijden in dit tenue. Dit betreft het gele voetbalshirt met over de borst een blauwe v-baan. Dit shirt is bovendien uitgerust met een klassieke retro kraag. De logo's van Macron, de club en RIWAL staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en dit tenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en gele kousen met blauwe accenten.

De FC Dordrecht voetbalshirts zijn vooralsnog alleen te koop via de online clubshop van de Jupiler League club. Wil je andere shirts voor 2017-2018 kopen? Check ze exclusief in deze winkel! Of check het SVV Schiedam retro shirt in deze winkel!