15 september 2020

FC Crotone voetbalshirts 2020-2021

FC Crotone heeft als één van de laatste Serie A clubs dit seizoen (in samenwerking met kledingsponsor ZEUS) de nieuwe FC Crotone voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt de promovendus de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende dit seizoen. Crotone eindigde afgelopen seizoen op een tweede plek in de Serie B en promoveerde daardoor naar het hoogte niveau. Sinds 2010 is het Italiaanse sportmerk Zeus de kledingsponsor van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio Ezio Scida.

FC Crotone thuisshirt 2020-2021

Het FC Crotone thuisshirt 2020-2021 bevat dit jaar brede rode en navy blauwe banen. Door deze banen is een zigzag patroon verwerkt. Ter hoogte van de onderzijde van het shirt bevindt zich nog een watermerk van een haai, verwijzend naar de bijnaam van de Italiaanse club; Lo Squalo Calabrese (de haaien van Calabrië). De mouwen en V-hals zijn navy blauw. De mouwen worden afgesloten door een band in het rood/zilver/navy. De rechterborst en de mouwen zijn voorzien van het logo van Zeus en de linkerborst bevat het clublogo van de Italianen. Sponsor San Vincenzo versiert het midden van het thuisshirt. Andere sponsoren op de tenues zijn Envi Group en ACA Group. Een detaill bevindt zich nog in de nek op de achterzijde van het tenue. Hier staat in een speciaal lettertype de bijnaam van de club: CRO. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten de flitsende zigzag trademark strepen van Zeus. Op de broekjes staan ook het clublogo en het logo van Zeus. De kousen zijn een combinatie van navy en rood.

FC Crotone uitshirt en 3e shirt 2020-2021

Ook het FC Crotone uitshirt 2020-2021 heeft een opvallend design. Het voetbalshirt is overwegend wit en bevat een graphic print in de clubkleuren van de Italiaanse club (navy/rood), geïnspireerd door de kaart en het landschap van de stad Crotone. Deze print bevindt zich een een diagonaal vlak op het tenue. De clubkleuren komen ook weer terug in de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. De logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode en navy blauwe accenten. Crotone heeft dit seizoen ook een derde voetbalshirt. Dit voetbalshirt is overwegend leger groen en bevat ook een graphic print op het tenue. Verder bevat het uittenue roze accenten. De V-hals, de band aan de onderkant van de mouwen en verschillende logo's op het voetbalshirt zijn roze. Deze kleur komt ook weer terug in de trademark tekens van Zeus op de leger groene voetbalbroekjes en de kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Crotone voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Magallán, Molina, Benali, Zanellato, Junior Messias, Nwakwo, Marrone en nog meer spelers. Vooralsnog kun je de nieuwe FC Crotone voetbalshirts 2020-21 alleen bestellen in de officiële clubshop van de Italiaanse club. Ben je op zoek naar andere Serie A voetbalshirts? Check het dan in deze winkel! 

FC Crotone thuisshirt 2020-2021

FC Crotone uitshirt 2020-2021

FC Crotone 3e shirt 2020-2021