24 augustus 2016

Crotone FC voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Crotone FC voetbalshirts voor 2016-2017 zijn inmiddels ook officieel gelanceerd door kledingsponsor ZEUS en de club. In deze shirts speelt Crotone de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende dit seizoen. Crotone speelt voor het eerst sinds de oprichting in 1923 op het hoogste niveau van Italië en speelt haar thuiswedstrijden in het Stadio Ezio Scida in Crotone. Trainer van de club is Davide Nicola. Crotone FC eindigde afgelopen seizoen op een knappe tweede plaats in de Serie B, waardoor het promoveerde. In samenwerking met kledingsponsor ZEUS lanceerde de club zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als 3e shirt. We bespreken ze hieronder!

Crotone thuis shirt en tenue 2016-2017

Het Crotone FC thuisshirt voor 2016-2017 wordt gekenmerkt door de verticale rode en navy blauwe banen over het shirt. Deze banen hebben verschillende diktes. De mouwen van het shirt zijn overwegend navy blauw en worden afgesloten door een witte bies. De henley collar van het shirt is ook wit. De rechter borst is uitgerust met het logo van kledingsponsor ZEUs en de trademark tekens van het sportmerk versieren de mouwen. De linker borst is uitgerust met het logo van de Italiaanse club.

Crotone uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Crotone uitshirt voor 2016-2017 is overwegend wit met blauwe en rode details uit de clubkleuren van de club. Deze kleuren komen terug in twee vlakken over de borst. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is rood/blauw en dit geldt ook voor twee banen aan de onderkant van het voetbalshirt. Ook dit shirt bevat een zogenaamde mandarin collar en de logo's van ZEUS en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt.

Crotone 3e shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Crotone FC 3e shirt is fel groen en bevat ook weer gekenmerkt door navy blauwe en rode accenten. Deze komen allereerst terug in de sash, de diagonale banen, van de linker schouder naar de rechter onderkant van het voetbalshirt. Deze diagonale baan wordt onderbroken door flitsende horizontale groene strepen. De mandarin collar van het shirt is navy blauw, terwijl de bies aan de onderkant van de mouwen en de banen aan de onderkant van het voetbalshirt geheel in stijl zijn van de clubkleuren van Crotone FC. Ook dit shirt heeft de logo's van ZEUS en de club op dezelfde plek als op het thuisshirt en uitshirt.

Vanaf nu kan je de Crotone FC voetbalshirts van ZEUS voor 2016-2017 scoren in deze officiële STORE. De prijs van deze voetbalshirts is € 64,95. Andere Serie A voetbalshirts check je in deze officiële voetbalwinkel! 

Crotone -thuisshirt -2016-2017Crotone -uitshirt -2016-2017
Crotone -3e -shirt -2016-2017