21 augustus 2017

FC Crotone voetbalshirts 2017-2018

FC Crotone en kledingsponsor ZEUS hebben afgelopen weekend ook de nieuwe shirts voor 2017-2018 gepresenteerd. Dit gebeurde tijdens een speciaal evenement, de avond voor de met 3-0 verloren thuiswedstrijd tegen AC Milan. In deze nieuwe shirts spelen de Italianen bovendien in de overige Serie A en Coppa Italia wedstrijden dit seizoen. Crotone eindigde afgelopen seizoen op een zeventiende plaats en speelt daarom dit seizoen weer op het hoogste niveau van Italië. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio Ezio Scida.

FC Crotone thuisshirt 2017-2018

Het Crotone thuisshirt voor 2017-2018 wordt gekenmerkt door de verticale, navy blauwe en rode banen over het shirt. Dit design komt ook terug op de mouwen en verder is het shirt uitgerust met een blauw vlak over de borst. De hals bevat daarnaast rode accenten en op de rechter borst en de mouwen prijkt het logo van de Italiaanse kledingsponsor ZEUS. De linker borst bevat het logo van de club en sponsor LEWER versiert het midden van het tricot. Het tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje met rode accenten. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

FC Crotone uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van FC Crotone is wit met een v-hals. Ook dit shirt bevat navy blauwe details in de bies aan de onderknat van de mouwen en in een band aan de onderkant van het shirt. De badge van de club op de linker borst betreft een vintage embleem en de logo's van de sponsoren en Zeus staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met een navy blauwe band.

FC Crotone 3e shirt 2017-2018

Het 3e shirt van Crotone heeft een wat moderner design. Dit shirt bevat verschillende tinten blauw en wordt bovendien gekenmerkt door de roze accenten. Deze accenten komen terug in de diagonale strepen over de body en de mouwen. Ook de bies van het tricot is roze en verder bevat het shirt een v-hals. Ook de logo's van Zeus en de Italiaanse club zijn roze op dit shirt. Het tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje met roze accenten. De kousen hebben ook deze kleuren.

In deze nieuwe tenues schitteren vanaf nu spelers als Budimir, Trotta, Martella, Ceccherini, Stoian, Sampirisi en andere sterspelers. De nieuwe shirts van Crotone kan je vooralsnog alleen komen in de clubshop van de Italiaanse club. Andere shirts van Italiaanse clubs scoor je in deze online winkel. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking! Directe levering gegarandeerd. 

Scoor de nieuwste Serie A voetbalshirts in deze SHOP