FC Barcelona uitshirt 2024-2025 uitgelekt

In de week dat het mintgroene FC Barcelona 3e voetbalshirt 2023-2024 officieel gelanceerd werd, kwam het eerste nieuwtje over één van de voetbalshirts voor het seizoen 2024-2025 al naar buiten. De Spaanse krant Sport heeft vrijwel ieder jaar de primeur maanden van tevoren al het design van één van de nieuwe voetbalshirts te onthullen. Dit seizoen heeft de lokale krant de eerste info over het FC Barcelona uitshirt 2024-2025, welke pas in juni of juli volgend seizoen officieel gelanceerd wordt door Nike en de Catalaanse voetbalclub. Zeker is dat Nike dit voetbalshirt weer produceert. De club en het Amerikaanse sportmerk hebben namelijk nog een contract tot 2026.

Volgens Sport wordt het FC Barcelona uitshirt 2024-2025 zwart met verschillende details in de clubkleuren van ‘’Blaugrana’’. De laatste keer dat FC Barcelona een zwart uitshirt had, was tijdens het seizoen 2020-2021. Destijds has het uitshirt ook gouden accenten, waardoor het tenue één van de meest populaire uitshirts is in de geschiedenis van de club. Volgens Sport bevat het uitshirt van FC Barcelona volgend seizoen dus blauwe en rode accenten. Volgens de krant zijn deze kleuren heel subtiel in het voetbalshirt verwerkt en heeft het uitshirt verder weinig poespas. Naar verluidt wordt de ronde hals van het voetbalshirt voor de helft blauw en voor de helft rood en geldt dit ook voor de meshpanelen op de zijkanten van het uittenue van volgend seizoen. Alle sponsorlogo’s op het voetbalshirt zijn volgens Sport ook rood. Op de rechterborst staat het Nike logo, op het midden van het voetbalshirt het logo van Spotify en op de achterkant van de FC Barcelona tenues staat ook volgend seizoen weer het logo van UNHCR ACNUR. Ongetwijfeld zal het voetbalshirt ook weer een aantal details bevatten, zoals een verwijzing naar de Catalaanse vlag. Hoe dit op het uitshirt verwerkt wordt, weten we pas volgend jaar zomer! Het tenue wordt logischerwijs compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte sokken met rode en blauwe accenten.

Het FC Barcelona uitshirt 2024-2025 wordt dus pas in juli 2024 officieel gelanceerd. Tot die periode speelt de club van trainer Xavi in het bovengenoemde 3e voetbalshirt of het witte FC Barcelona uitshirt 2023-2024.

Ben je op zoek naar één van de nieuwste FC Barcelona voetbalshirts van dit seizoen? Check het in de onderstaande winkels!

Nike.nl
vanaf € 74.95
Bestellen >
subsidesports.nl
vanaf € 74.95
Bestellen >
INCLUSIEF OFFICIËLE BEDRUKKING!

FC Barcelona uitshirt 2024-2025 uitgelekt