FC Barcelona trainingsshirts 2022-2023

FC Barcelona en Nike hebben nu ook de nieuwe trainingscollectie voor 2022-2023 gepresenteerd. Deze collectie bevat naast het FC Barcelona trainingspak 2022-2023 ook een tweetal nieuwe trainingtenues. Het trainingsshirt wordt door ''Blaugrana'' gedragen tijdens de trainingen en het pre-match top tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Champions League, La Liga en Copa Del Rey wedstrijden in de eerste seizoenshelft van 2022-2023. Deze kleding wordt bovendien gedragen door het vrouwenelftal van de club: FC Barcelona Femini. Beide nieuwe FC Barcelona trainingsshirts hebben een nieuwe template.

FC Barcelona trainingsshirt 2022-2023

Het FC Barcelona trainingsshirt 2022-2023 bevat de clubkleuren (Blaugrana), maar dan net in een andere tint. Qua template heeft het trainingstenue alle kenmerken van het Nike Strike 22 template. De body van het Barcelona trainingsshirt is aqua groen (''Oracle Aqua'' genoemd door Nike) en onder de ronde hals bevindt zich een navy blauw vlak. Dit is ook de kleur van de swoosh van Nike op de rechterborst. De mouwen zijn lichtblauw met uitzondering van de zijkanten. Deze zijn rood. Het rode gedeelte loopt deels door over de zijkanten van het FC Barcelona trainingstenue. De linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Verder bevatten de mouwen een all-over print van ruiten en geometrische vormen en heeft het een taping voor een nog betere pasvorm. Het FC Barcelona trainingstenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een diagonale, rode taping. Op de trainingsbroekjes staan ook de logo's van de club en Nike. Het voetbalbroekje bevat bovendien een all-over print, die wat weg heeft van een doolhof.

FC Barcelona warming-up shirt 2022-2023

Als we het over een doolhof hebben, dan heeft dat ook betrekking op het FC Barcelona warming-up shirt 2022-2023. Dit warming-up shirt is overwegend blauw en bevat een design van rode blokken, waarvan je ook kunt zeggen dat deze op tetris blokken lijken. Het inloopshirt van FC Barcelona is verder uitgerust met een ronde hals en de logo's van Nike, FC Barcelona en hoofdsponsor Spotify staan op dezelfde plek als op het trainingsshirt. Het warming-up shirt wordt gecombineerd met hetzelde trainingsbroekje als van het trainingstenue.

Zoals alle Nike trainingskleding is de FC Barcelona trainingskleding uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de trainingskleding verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De spelers van Barcelona dragen de authentic versie van deze trainingskleding. Deze kleding is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie. Deze tenues bevatten extra ventilatiezones, zijn lichter en plakken minder aan het lichaam. Om deze reden is deze trainingskleding ook duurder.

FC Barcelona trainingskleding bestellen

De nieuwe Nike FC Barcelona trainingskleding 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL en XXXL) is het warming-up shirt € 59,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) € 49,95. Het trainingsshirt is voor volwassenen € 44,95 en voor kinderen € 39,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95. Check ook andere nieuwe trainingskleding van de Catalaanse voetbalclub.

Bestel de FC Barcelona trainingskleding direct in de officiële NIKE SHOP!

of deze fanshop!

of deze winkel!

FC Barcelona trainingsshirt 2022-2023

FC Barcelona warming-up shirt 2022