FC Barcelona trainingspak 2022-2023

De spelers van FC Barcelona dragen ook dit seizoen weer een nieuw trainingspak. Het nieuwe Nike FC Barcelona trainingspak 2022-2023 werd afgelopen week officieel gepresenteerd door de club en het Amerikaanse sportmerk, daags na de lancering van het FC Barcelona thuisshirt. Dit trainingspak wordt door het keurkorps van trainer Xavi in de eerste helft van het seizoen 2022-2023 gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, La Liga en Copa del Rey wedstrijden. Het nieuwe trainingspak wordt bovendien door het vrouwenelftal van FC Barcelona (Barcelona Femini) gedragen dit seizoen. Het trainingspak is dus zowel beschikbaar in een versie voor mannen als voor vrouwen & bestaat weer uit een training sweater en een trainingsbroek.

FC Barcelona training sweater 2022-2023

Het nieuwe FC Barcelona trainingspak 2022-2023 heeft het nieuwe Strike 22 template. De body van de training sweater is overwegend aqua blauw (door Nike ''Oracle Aqua'' genoemd) en bevat zowel lichtblauwe als navy blauwe accenten. De bovenkant van de mouwen zijn lichtblauw en de onderkant aqua blauw. Dit gedeelte bevat een print van ruiten en andere geometrische vormen. Bovendien bevatten de mouwen een taping, waardoor de training sweater nog beter om het lichaam valt. Het vlak ter hoogte van de bovenkant van de training sweater is donkerblauw en hetzelfde geldt voor de swoosh van Nike op de rechterborst. De linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Op het midden van de FC Barcelona trainingspakken staat dit seizoen het logo van Spotify. De online streamingsdienst is vanaf dit seizoen de nieuwe hoofdsponsor van ''Blaugrana.'' De FC Barcelona training sweater bevat verder de gebruikelijke technische kenmerken. De trainingstrui is uitgerust met een semi hoge hals met een rits. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Wanneer je je duimen hier doorheen doet, valt de training sweater nog strakker om het lichaam. De training sweater is bovendien gemaakt van een elastisch materiaal (91% polyester, 9% elastaan). Ook dit zorgt voor de perfecte pasvorm. De achterkant van de training sweater is iets langer, voor extra bedekking.

FC Barcelona trainingsbroek 2022-2023

Het FC Barcelona trainingspak 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een donkerblauwe (Obsidian) trainingsbroek. De trainingsbroek bevat aan de bovenkant een design van golven en ter hoogte van de kuiten een design van ruiten en geometrische vormen. De rechterpijp bevat het Nike logo in het rood en de linkerpijp het FC Barcelona logo. De trainingsbroek heeft ook de gebruikelijke, technische kenmerken:

  • De bovenkant van de FC Barcelona trainingsbroek is uitgerust met de Nike FlyVent tailleband. Met deze band en het trekkoord kun je de pasvorm naar wens verstellen.

  • De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De Nike trainingsbroeken hebben een taps toelopend design en is gemaakt van hetzelfde materiaal als de training sweater. Dit betekent dat de trainingsbroek strak om de kuiten en enkels valt.

  • De onderkant van de FC Barcelona trainingsbroek 2022-2023 bevat enkelritsen, waardoor je de broek nog makkelijker over je sneakers of voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

  • Het nieuwe FC Barcelona trainingspak is ook weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Dit systeem is in de stof van het trainingspak verwerkt.

De spelers van FC Barcelona dragen de Dri Fit ADV versie van het trainingspak. Dit trainingspak is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie. Deze trainingspakken bevatten extra ventilatiezones, zijn iets lichter en het materiaal van het trainingspak plakt minder aan lichaam.

FC Barcelona trainingspak bestellen

Het Nike FC Barcelona trainingspak 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is de training sweater € 64,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) € 54,95. De trainingsbroek is voor volwassenen ook € 64,95 en voor kinderen € 54,95. Check ook andere nieuwe FC Barcelona trainingskleding in deze winkels.

Bestel het FC Barcelona trainingspak direct in de officiële NIKE SHOP!

of deze fanshop!

of deze winkel!

FC Barcelona trainingspak 2022-2023

FC Barcelona trainingspak 2022-2023

Detail FC Barcelona trainingspak 2022-2023