FC Barcelona draagt beige trainingspak in 2023-2024

De spelers van FC Barcelona dragen tijdens de eerste seizoenshelft van het seizoen 2023-2024 een beige trainingspak met legergroene accenten! Na de lancering van het nieuwe FC Barcelona thuisshirt is namelijk ook de trainingscollectie van de Spaanse kampioen officieel gepresenteerd. Het FC Barcelona trainingspak 2023-2024 bestaat ook dit jaar weer uit een training sweater en een trainingsbroek. Beide items hebben het standaard Nike Strike template, welke door Nike voor alle trainingspakken dit seizoen gebruikt wordt.

FC Barcelona training sweater 2023-2024

De FC Barcelona training sweater 2023-2024 is overwegend beige (door Nike ''String'' genoemd) met legergroene accenten. De mouwen hebben namelijk deze kleur en hetzelfde geldt voor de sponsorlogo's. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en op het midden van de training sweater staat het logo van hoofdsponsor Spotify. De linkerborst bevat het clublogo, waarin een diamant is verwerkt, als eerbetoon aan het vrouwenteam van FC Barcelona. Het eerste logo van FC Barlelona Femini (het vrouwenteam) bevatte namelijk een diamant. De training sweater bevat de kenmerken van het Nike Strike template. Dit betekent dat de training sweater is uitgerust met een semi-hoge hals met een rits tot de borst. Onder de hals bevindt zich een ronding, welke ook aanwezig is op de achterzijde van de FC Barcelona training sweater. De training sweater heeft verder de volgende functionele kenmerken:

  • Het materiaal betreft 91% polyester en 9% elastaan. Dit is een elastisch materiaal, welke naadloos aansluit op het lichaam.
  • De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten, voor een nog betere pasvorm.
  • De training sweater is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

FC Barcelona trainingsbroek 2023-2024

Het FC Barcelona trainingspak 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een legergroene trainingsbroek (door Nike ''Sequoia'' genoemd). Deze trainingsbroek bevat op de onderkant dezelfde all-over print als op de mouwen van de training sweater. Dit betreft een all-over print van diagonale lijnen en golven, die een patroon van ruiten vormen. De trainingsbroek heeft de volgende kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met de Nike FlyVent tailleband met trekkoord, om de pasvorm aan te passen
  • De trainingsbroek heeft een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral rondom de kuiten en enkels strak valt.
  • De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen. Hierdoor kun je de trainingsbroek nog makkelijker aan en uit doen over je sneakers en voetbalschoenen.
  • De trainingsbroek heeft twee zakken met ritsen, om spullen in op te bergen.
  • Het materiaal van de trainingsbroek betreft hetzelfde als die van de training sweater en deze trainingsbroek is ook uitgerust met de Nike Dri Fit technologie.

Voor volwassenen is er ook een Elite versie van het FC Barcelona trainingspak 2023-2024 beschikbaar. Dit trainingspak wordt ook echt door de spelers gedragen en bevat extra knit ventilatiezones. Deze trainingspakken hebben een iets andere structuur. Bovendien is het trainingspak beschikbaar in een versie met een trainingsjack met capuchon. Dit trainingsjack is volledig beige en heeft een doorlopende rits. Het trainingspak met capuchon wordt door de spelers niet tijdens de trainingen gedragen, maar in de voorbereiding op de wedstrijden. Dit is meer een presentatiepak.

FC Barcelona trainingspak bestellen

Het nieuwe Nike FC Barcelona trainingspak 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL) en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176).

  • Training sweater: Vanaf € 59,95
  • Trainingsbroek: Vanaf € 59,95
  • Trainingspak met capuchon: Vanaf € 104,95

Check ook andere FC Barcelona trainingskleding in de onderstaande winkels.

FC Barcelona draagt beige trainingspak in 2023-2024
FC Barcelona draagt beige trainingspak in 2023-2024
FC Barcelona draagt beige trainingspak in 2023-2024
FC Barcelona draagt beige trainingspak in 2023-2024