FC Barcelona keepersshirt 2022-2023

FC Barcelona en kledingsponsor Nike hebben tegelijkertijd met de presentatie van het FC Barcelona uitshirt 2022-2023 het nieuwe keeperstenue gepresenteerd. Het Barcelona keepersshirt 2022-2023 wordt door de keepers van het mannenelftal gedragen tijdens de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden. Ook de keepsters van de FC Barcelona Femini dragen het nieuwe keeperstenue.


Groen FC Barcelona keepersshirt 2022-2023

Het Nike FC Barcelona keepersshirt 2022-2023 is dit jaar lichtgroen (door Nike ''Green Strike'' genoemd) en bevat een all-over print vanaf de borst naar de onderkant van het voetbalshirt. De print heeft ter hoogte van het midden van het keepersshirt wat weg van de contouren van een kerstboom. Naar de onderkant loopt de print over in een design van chrevrons en wat rondere vormen. In de print is ook een brushed effect verwerkt. Ook de achterkant van het keepersshirt bevat een all-over print. Deze print heeft meer wat weg van een (palm)boom. De mouwen hebben net onder de schouders ook een iets donkerdere tint groen. Hetzelfde geldt voor het vlak onder de ronde hals, welke ook ribbels bevat. De rechterborst van het FC Barcelona keepersshirt bevat een zwarte swoosh en de linkerborst is uitgerust met de badge van de Catalaanse voetbalclub. In de nek op de achterzijde van het keeperstenue prijken een aantal blokken in de kleuren van de Catalaanse vlag: rood/geel. Deze blokken zijn ook verwerkt op de achterzijde van het FC Barcelona thuisshirt en uitshirt van dit seizoen. Het FC Barcelona keeperstenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een lichtgroen voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Nike staan. De kousen hebben ook deze kleur.

Zoals alle Nike tenues zijn de FC Barcelona keepersshirts 2022-2023 uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het keepersshirt dat vanaf nu gedragen wordt door Ter Stegen, Neto & Tenas bij de mannen & Paños, Muñoz & Coll bij de FC Barcelona Femini.

FC Barcelona uitshirt bestellen

Het FC Barcelona keepersshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 99,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 74,95.  In deze winkels kun je het keeperstenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele FC Barcelona bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. 

Bestel je FC Barcelona keepersshirt altijd in de officiële NIKE SHOP!

of deze Barcelona fanshop (inclusief officiële bedrukking)

FC Barcelona keepersshirt 2022-2023

FC Barcelona keepersshirt 2022-2023