20 mei 2018

FC Barcelona keepersshirt 2018-2019

De keepers van FC Barcelona spelen aankomend seizoen in een geheel nieuwe keepersshirt. Het nieuwe keeperstenue van de Spaanse club werd tegelijk bekend gemaakt met het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2018-2019. In de nieuwe keepersshirt zien we uiteraard Ter Stegen en Jasper Cillessen weer schitteren aankomend seizoen in La Liga, de beker en in de Champions League. Benieuwd naar de details van het nieuwe keepersshirt van de Spaanse topclub? Check de details hieronder!

Navy FC Barcelona keepersshirt 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe keepersshirt van FC Barcelona is Nike. Het Amerikaanse merk is al sinds 1998 de troste kledingsponsor van de Spaanse topclub. Dit jaar vieren Barcelona en Nike dus hun 20-jarig jubileum. Het nieuwe keepersshirt van Nike is gebaseerd op het Nike keepers template voor het WK 2018 in Rusland. Het nieuwe keepersshirt voor Jasper Cillessen is navy van kleur. Het shirt is echter op de mouwen versierd met een roze print. De kraag van het shirt is dezelfde als op het thuisshirt van FC Barcelona. Dit betekent dat de kraag diagonaal begint maar recht eindigt. De rechterkant van de borst is uitgerust met het Nike logo. De bekende swoosh is geel van kleur. Dit logo staat al sinds 1998 op het keepersshirt van de Catelanen. Op de linkerkant van de borst staat het logo van FC Barcelona. In de geschiedenis van de club hebben er al vele grote keepers het doel verdedigd in Camp Nou. Andre Ter Stegen is druk bezig om zich in dit rijtje toe te voegen. De Duitse doelverdediger ontpopt zich tot één van de beste keepers ter wereld. Dit seizoen incasseerde Ter Stegen pas 29 doelpunten in La Liga. Concurrent van Ter Stegen is Jasper Cillessen. De Nederlandse stand heeft zich dit seizoen bewezen in het shirt van FC Barcelona. Met Ter Stegen en Cillessen heeft FC Barcelona misschien wel het beste keepers duo van de Europese topploegen. De shirts sponsors van FC Barcelona zijn ook weer terug te vinden op het shirt van de club. Op de voorkant van het shirt staat de naam van Rakuten. Sinds 2017 staat Rakuten op het shirt als shirtsponsor. Op de mouwen staat de naam van sponsor Beko.

Het nieuwe keeperstenue van FC Barcelona wordt gecompleteerd door een navy voetbalbroek en navy kousen. Ook op deze broek en kousen zijn de uitingen van Nike en FC Barcelona terug te vinden. Check hieronder nog een foto van het nieuwe keepersshirt van FC Barcelona en bekijk ook het FC Barcelona thuisshirt 2018-2019

FC Barcelona voetbalshirt kopen

Het nieuwe FC Barcelona keepersshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu alleen voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is € 89,95 en in deze winkels kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van de Spaanse kampioen bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je FC Barcelona keepersshirt in de NIKE SHOP

 of deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)