FC Barcelona Femini voetbalshirt 2020-2021

De nieuwe Barcelona Femini voetbalshirts 2020-2021 zijn nu ook officieel gelanceerd! Als dit ook echt het nieuwe FC Barcelona Femini voetbalshirt wordt, dan speelt het vrouwenelftal van Barca in dit thuistenue de Primera Division Femenina en Champions League thuiswedstrijden in het Estadi Johan Cruyff in Barcelona gedurende 2020-2021. Het tenue van het Barcelona dameselftal heeft vrijwel hetzelfde design als het Barcelona thuisshirt 2020-2021, maar dan met een andere sponsor en pasvorm!

Het FC Barcelona vrouwen voetbalshirt 2020-2021

Het FC Barcelona Femini voetbalshirt 2020-2021 bevat ook dit jaar weer de iconische blauwe en rode banen over het tenue. De voorkant van het voetbalshirt bevat drie, brede, verticale blauwe banen en twee rode banen. In deze banen is een speciale print verwerkt. Dit betreft namelijk een zogenaamd gradiënt design van dunne puntjes. De Blaugrana banen worden dit seizoen geflankeerd door dunne, gele pinstripes. Deze gele lijnen zijn een verwijzing naar de Barcelona voetbalshirts van de jaren '20. Circa honderd jaar geleden bevatten de tenues van Barça voor het eerst gele details. Dit design loopt dit seizoen ook door over de mouwen van het nieuwe FC Barcelona Femini voetbalshirt. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met een ronde hals in het geel. De achterkant van de hals bevat een kleine v-opening. Op de rechterborst prijkt een gele swoosh van Nike. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 1998 verantwoordelijk voor de aankleding van zowel het mannenelftal als de dames van Barcelona. De linkerborst is uitgerust met het logo van de in 1899 opgerichte club en op het midden van het thuisshirt van de FC Barcelona Femini staat het logo van sponsor Stanley. Sinds de zomer van 2018 is het gereedschaps- en opslagbedrijf de shirtsponsor van de vrouwen van Barcelona. Op het voetbalshirt van de mannen prijkt een ander logo, namelijk het embleem van het Japanse e-commercebedrijf Rakuten. Traditiegetrouw is er een detail in de nek op de achterkant van het tenue verwerkt. Hier bevindt zich een detail in de kleuren van de Catalaanse vlag (La Senyera). De achterkant van de onderkant van het FC Barcelona Femini tenue is voorzien van het logo van Unicef.

Het FC Barcelona Femini thuistenue 2020-2021 wordt dit seizoen compleet gemaakt door een geheel blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een dunne, gele lijn. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en Nike. De kousen van het tenue zijn dit jaar ook een combinatie van Blaugrana met gele details. Check hieronder de eerste afbeeldingen van het tenue dat vanaf komende zomer gedragen wordt door speelsters als Lieke Martens, Alexia Putellas, Asisas Oshoala, Jennifer Hermoso, Victoria Losada en andere sterspeelsters.

FC barcelona Femini voetbalshirt bestellen

Het nieuwe FC Barcelona Femini voetbalshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het tenue is hetzelfde als vorig seizoen. Het tenue is alleen voor volwassenen beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het tenue is € 89,95. Natuurlijk kun je het Barcelona Femini tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt!

Bestel het nieuwste Barcelona Femini voetbalshirt direct in de in de officiële NIKE SHOP! 

of deze SHOP!