FC Barcelona El Clásico trainingsjack 2021

Tegelijkertijd met het nieuwe FC Barcelona El Clásico voetbalshirt 2021 hebben de club en Nike een Barcelona El Clásico trainingsjack gelanceerd. Dit betreft het trainingsjack die door de spelers van de Catalaanse club gedragen wordt tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de klassieker tegen Real Madrid op 11 april in het Santiago Bernabeu. Dit Barcelona trainingsjack wordt door het keurkorps van Ronald Koeman alleen gedragen tijdens de tocht van de kleedkamer naar het veld en wordt luttele seconden voor de kraker uit gedaan.

FC Barcelona anthem trainingsjack El Clásico 2021

De nieuwe FC Barcelona El Clásico 2021 collectie is een mix van de traditionele clubkleuren (Blaugrana) en de kleuren van de Catalaanse vlag (La Senyera): rood en geel. Ook het nieuwe Barcelona trainingsjack bevat deze kleurencombinatie. Het template van het trainingsjack betreft het zogenaamde I96 template. Dit template gebruikt Nike dit seizoen voor het design van alle anthem trainingsjacks. De bovenkant van het Barcelona El Clásico trainingsjack is donkerblauw en de onderkant bordeaux rood. Deze kleuren worden gescheiden door een brede band. Deze band is verdeeld in rode en gele verticale stroken en daarmee is dit gedeelte geheel in stijl van de kleuren van de Catalaanse vlag. Verder bevat het nieuwe jack de gebruikelijke functionele details. Het trainingsjack bevat een hoge hals met een doorlopende rits. Deze rits is blauw. Verder is het trainingsjack aan de zijkanten voorzien van twee zakken met ritsen, ideaal om eventuele spullen in op te bergen. De onderkant van het jack is uitgerust met een tailleband, zodat het jack naadloos aansluit op het lichaam. Het materiaal van het trainingsjack is een combinatie van polyester en elastaan. Ook deze combinatie is verantwoordelijk voor de perfecte pasvorm.

FC Barcelona El Clásico windrunner 2021

De FC Barcelona El Clásico 2021 collectie bevat daarnaast een vette windrunner. Deze windrunner is blauw en bevat een all-over print van een hand. Deze hand staat symbool voor de trots op Catalonië. Op de borst van de Barcelona windrunner prijken de logo's van Nike en de club en daaronder bevindt zich een v-baan. Alle Nike windrunners bevatten deze zogenaamde chevron. Sinds het Amerikaanse sportmerk in 1978 voor het eerst het windjack op de markt bracht, is de chevron nooit meer verdwenen. De windrunner is gemaakt van polyster en bevat bovendien een extra laagje. Dit zogenaamde ripstop materiaal houdt wind en regen perfect tegen. Het jack is verder voorzien van een capuchon, bevat een doorlopende donkerblauwe rits en de zijkanten zijn uitgerust met zakken. De Barcelona windrunner is bovendien uitgerust met een extra voering van mesh, wat ervoor zorgt dat het jack niet aan je lichaam blijft plakken. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Barcelona El Clásico trainingsjacks, waarin we de spelers van de Spaanse topclub in april zullen zien.

Barcelona trainingsjacks bestellen

Het FC Barcelona El Clásico trainingsjack 2021 en de windrunner kun je vanaf nu bestellen. Voor volwassenen heeft het trainingsjack een prijs van € 84,95 en voor kinderen is het jack € 69,95. De windrunner is € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. Check ook nog meer andere items uit de FC Barcelona El Clásico 2021 collectie in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Barcelona El Clasico trainingsjack in deze officiële SHOP! 

FC Barcelona El Clásico trainingsjack 2021

FC Barcelona windrunner 2021