Faröer Eilanden voetbalshirts 2024-2026 in stijl nationale vlag

De nationale voetbalbond van Faröer Eilanden en kledingsponsor Errea hebben de nieuwe Faröer Eilanden voetbalshirts 2024-2025 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt het nationale elftal van het eiland de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2026 tijdens de periode 2024-2025. De Faröer Eilanden voetbalshirts zijn onderdeel van het UEFA Kit Assistence Scheme. Dit is een project van de UEFA, waarbij kleine nationale voetbalbonden gesteund worden bij het regelen van de tenues en trainingskleding van het nationale voetbalteam.

Faröer Eilanden thuisshirt 2024-2026

Alle Faröer Eilanden voetbalshirts 2024-2026 zijn geïnspireerd door de nationale vlag van het land. Het thuisshirt is wit en bevat een verticale blauwe en rode baan over het midden van het voetbalshirt. Deze banen worden op de borst onderbroken. De kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Verder is het thuisshirt uitgerust met een brede blauwe v-hals. Het logo van Errea versiert de rechterborst en de andere borst bevat het logo van de nationale voetbalbond, de Faroe Islands Football Federation (FSF). In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een graphic van de nationale vlag en de binnenkant van de hals bevat een strip met daarin de naam van het land. Het Faröer Eilanden thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte sokken met rode en blauwe details.

Faröer Eilanden uitshirt 2024-2026

Het Faröer Eilanden uitshirt 2024-2026 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is blauw en bevat op het midden een verticale witte en rode baan. Dit is ook de kleur van de biesjes en de v-hals is wit. Het uitshirt bevat dezelfde details als het thuisshirt en alle logo’s staan op dezelfde plek. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe sokken met details in de andere kleuren van de nationale driekleur. Het Faröer Eilanden 3e voetbalshirt 2024-2026 heeft hetzelfde design als het thuisshirt, maar is zwart, in plaats van wit. Het Errea logo op de rechterborst is wit. Verder heeft dit tenue dezelfde kenmerken als het thuistenue. Het alternatieve uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte sokken met rode en blauwe accenten.

De Errea Faröer Eilanden voetbalshirts 2024-2026 kun je alleen bestellen in de online shop van Errea. Ben je op zoek naar andere merchandising van het land? Check het dan in de onderstaande fanshop! 

Faröer Eilanden voetbalshirts 2024-2026 in stijl nationale vlag
Faröer Eilanden voetbalshirts 2024-2026 in stijl nationale vlag
Faröer Eilanden voetbalshirts 2024-2026 in stijl nationale vlag
Faröer Eilanden voetbalshirts 2024-2026 in stijl nationale vlag