14 oktober 2020

Faeröer Eilanden voetbalshirts 2020-2021

De voetbalbond van de Faroer Eilanden en kledingsponsor Macron hebben inmiddels ook de nieuwe Faeröer Eilanden voetbalshirts 2020-2021 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt het nationale elftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, alsook de Nations League wedstrijden. De nationale voetbalbond van de Faroer Eilanden neemt deel aan het zogenaamde UEFA Kit Scheme. Dit project heeft de UEFA in het leven geroepen om kleine voetbalbonden te steunen bij de aankleding van het nationale elftal. Hiervoor werkt het samen met Macron. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2018 de kledingsponsor van de Faeröer Eilanden.

Faroer Eilanden thuisshirt 2020-2022

Het Faroer Eilanden thuisshirt 2020-2021 is dit jaar wit en is uitgerust met een patroon van dunne, verticale strepen. Verder bevat het tenue ook de andere kleuren uit de vlag van het land. De band aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van rood en wit en hetzelfde geldt voor de toelopende V-hals van het tenue. Het logo van Macron prijkt op de rechterborst en de mouwen. De linkerborst is uitgerust met het embleem van de voetbalbond van het land, Fótbóltssamband Føroya (FSF). In de hals van het tenue bevindt zich zich een donkerblauw label met daarin een print van hetzelfde patroon als op het voetbalshirt. Op de achterzijde van het tenue bevindt zich in de nek de vlag van het land. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met daarop ook de logo's van de bond en Macron. Op de achterzijde van de pijpen bevindt zich nog een rood/blauw vlak. De kousen zijn volledig wit.

Faeröer Eilanden uitshirt 2020-2022

Het Faeröer Eilanden uitshirt 2020-2021 is navy blauw en bevat een all-over print. Het tenue wordt gekenmerkt door een diagonale band van de rechter schouder naar de linker zijkant van het tenue. Deze band is uitgerust met een patroon van kruizen, geïnspireerd door de vlag. Dit patroon komt ook weer terug aan de linker onderzijde en verder is het tenue uitgerust met een design van diagonale banen. De ronde hals bevat alle kleuren van de vlag van het ministaatje en ook de band aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleurencombinatie. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten in het zwart het Macron logo en op de rechterpijp het logo van de bond. Ter hoogte van de zijkanten bevindt zich bovendien een rood/blauw vlak. Ook de kousen van dit tenue zijn wit. Alle Macron tenues zijn uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

De nieuwe Faroer Eilanden voetbalshirts 2020-2021 kun je vooralsnog alleen bestellen in het land zelf. Ben je op zoek naar andere merchandising van het land? Check het in DEZE WEBSHOP

Faroer Eilanden thuisshirt 2020-2021

Faroer Eilanden uitshirt 2020-2021