De nieuwe 2015-2016 van Espanyol zijn officeel gepresenteerd door kledingsponsor Joma en de Spaanse club. De shirts werden gepresenteerd onder de slogan 'Maravellosa Minoria' (Prachtige Minderheid). Een knipoog naar de succesvolle lokale rivaal FC Barcelona en zijn overweldigend grote schare fans in de stad. Reial Club Deportiu Espanyol is een Catalaanse voetbalclub uit Barcelona, uitkomend in de Primera División. Espanyol speelt zijn thuiswedstrijden in het nieuwe Estadi Cornellà-El Prat, in Cornellà de Llobregat, een voorstad van Barcelona.

RCD Espanyol thuisshirt 2015-2016

Het RCD Espanyol thuisshirt 2015-2016 is blauw met twee dikke witte verticale strepen. Het iconische voetbalshirt heeft over de schouders een blauwe band lopen. Het Espanyol shirt heeft een unieke v-hals met blauw/witte strepen rond de achterkant. Hetzelfde detail is zichtbaar op beide manchetten. Op de linkerborst het embleem van de Spaanse club, met daarboven een kroontje. RCD Espanyol is één van de Spaanse clubs die de titel Real in de naam gebruiken. Op de achterkant van het Espanyol shirt staat de Catalaanse vlag afgebeeld. Joma heeft het Espanyol thuistenue compleet gemaakt met een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen. Op de rechterpijp is het logo van Espanyol te vinden.

RCD Espanyol uitshirt 2015-2016

Het RCD Espanyol uitshirt 2015-2016 is overwegend rood met in het midden van het shirt een vlak met 2 blauwe en 1 witte streep. Dit om de clubkleuren van Espanyol te eren. Dit vlak is ook op de achterkant van het voetbalshirt te vinden. De linkerkant van de hals heeft een donkere kleur rood gekregen, wat voor een speels effect zorgt. De kleuren van de Catalaanse vlag zijn terug te vinden op het manchet van de linkermouw. Een rood voetbalbroekje en rode sokken maken het uittenue van Espanyol compleet. Aan de bovenkant van het broekje is in het wit een parkiet afgebeeld. De Parkieten is ook de bijnaam van Espanyol.

RCD Espanyol voetbalshirt 2015-2016 kopen

De nieuwe voetbalshirts van RCD Espanyol kan je vanaf medio augustus/september 2015 kopen in de online shop van Unisportstore!, evenals voetbalshirts van andere Spaanse clubs als Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Athletic Bilbao en nog meer voetbalshirts! Laat daar ook je voetbalshirt bedrukken. Check het overzicht met beschikbare Espanyol producten hiernaast. Directe levering en gratis verzending!Espanyol -voetbalshirts -2015-2016 (1)