EC Bahia voetbalshirts 2022-2023

De Braziliaanse voetbalclub EC Bahia heeft de nieuwe Bahia voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd onder de naam van het eigen merk: Esquadrão. In de nieuwe tenues speelt de club de Campeonato Brasileiro Série B en bekerwedstrijden in 2022-2023. Bahia eindigde afgelopen seizoen op de achttiende plek in de Braziliaanse competitie en degradeerde daardoor naar het tweede niveau. Vorig jaar heeft de club een eigen sportmerk in het leven geroepen en ook dit jaar prijkt het logo van Esquadrão weer op de EC Bahia voetbalshirts.

EC Bahia thuisshirt 2022-2023

Het EC Bahia thuisshirt 2022-2023 is een ode aan de overwinning op Santos in 1959 en het kampioenschap in hetzelfde jaar. Het EC Bahia thuisshirt is volledig wit en bevat een blauwe kraag met daaronder ook een blauwe driehoek. De band aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van rood en blauw met en goud label. In dit label zijn de letters BBMP verwerkt. Op de rechterborst prijkt het logo van Esquadrão en de andere borst bevat de badge van de club met twee gouden sterren. Deze sterren verwijzen naar de kampioenschappen van 1959 en 1988. De onderkant van het tenue bevat ook een gouden band met daarboven de tekst: ''Primeiro campiao Braileiro. In de nek op de achterkant van het thuistenue is het jaartal 1959 verwerkt. Op het midden van het tenue staat sponsor Casa De Apostas. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en witte kousen met blauwe, rode en gouden details.

EC Bahia uitshirt 2022-2023

Het EC Bahia uitshirt 2022-2023wordt gekenmerkt door de blauwe en rode verticale banen. Deze banen worden geflankeerd door dunnere witte lijnen. Verder heeft het uittenue hetzelfde template als het thuistenue. Het voetbalshirt bevat een blauwe kraag met daaronder een blauwe driehoek. Ook de mouwen van het uittenue zijn donkerblauw en worden afgesloten door een rood/wit/blauwe band met gouden label. Het Bahia uitshirt bevat dezelfde details en logo's als het thuistenue. Deze staan ook op dezelfde plek. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met rode, witte en gouden details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de EC Bahia voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Rodallega, Jacaré, Matheus Bahia en nog meer spelers. De EC Bahia voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële fanshop van de Braziliaanse voetbalclub. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie? Check het dan in deze Bahia fanshop!  

EC Bahia thuisshirt 2022-2023

EC Bahia uitshirt 2022-2023