EC Bahia voetbalshirts 2020

Esporte Club Bahia heeft afgelopen weekend de nieuwe voetbalshirts voor 2020 gelanceerd. Het is de tweede keer dat de club de tenues onder het eigen merk Esquadrão uitbrengt. In de nieuwe voetbalshirts speelt de Braziliaanse club de Brasileirao Serie A en andere wedstrijden in 2020. Bij de club is het inmiddels een traditie dat de supporters het tenue kunnen ontwerpen. Er waren maar liefst 1000 inzendingen en uit de gekozen inzendingen zijn door de supporters een nieuw thuisshirt en uitshirt gekozen.

EC Bahia thuisshirt 2020

Beide nieuwe voetbalshirts van EC Bahia zijn ontworpen door Michel Neuheus, creative director bij Geometry Global. Het EC Bahia thuisshirt voor 2020 wordt gekenmerkt door de brede rode en blauwe verticale banen. Deze banen worden geflankeerd door dunnere, witte banen. De bies aan de onderkant van de mouwen is ook overwegend wit en is uitgerust met twee strepen in de clubkleuren van EC Bahia. Hiernaast bevinden zich twee dunne gouden strepen. Deze kleuren komen ook weer terug in de ronde hals van het voetbalshirt. De rechterborst van het tenue bevat het logo van kledingsponsor Esquadrão en de andere borst is uitgerust met het embleem van de in 1931 opgerichte club. Boven het logo prijken twee sterren, welke verwijzen naar de landskampioenschappen van 1959 en 1988. Op de voorkant van het tenue staat bovendien het logo van sponsor Credcesta en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Canaa Alimentos. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode en blauwe accenten.

EC Bahia uitshirt 2020

Het EC Bahia uitshirt voor 2020 is overwegend wit met een watermerk van sterren over de body van het tenue. De bies aan de onderkant van de mouwen bevat zowel een rode als blauwe band en verder is het tenue uitgerust met een gouden lijn onder de V-hals. De logo's van de club, kledingsponsor en alle sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauw/witte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe EC Bahia tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Gilberto, Artur, Moisés, Fernandão en nog meer sterspelers.

EC Bahia voetbalshirts bestellen

De nieuwe EC Bahia tenues kun je alleen bestellen in de clubshop van de Braziliaanse club. Ben je op zoek naar voetbalshirts of t-shirts van andere Braziliaanse clubs? Check het dan in de onderstaande shop! Hier vind je al t-shirts vanaf € 24,95! Directe levering! 

Bestel het voetbalshirt van een Braziliaanse club in deze winkel! 

 

EC Bahia voetbalshirts 2020

EC Bahia uitshirt 2020