EC Bahia voetbalshirts 2021

De Braziliaanse club Esporte Clube Bahia heeft deze week de nieuwe voetbalshirts voor 2021 gelanceerd. In deze tenues speelt de club de Brasileirao Serie A en bekerwedstrijden gedurende komend seizoen. De club uit Salvador is in 1931 opgericht en speelt haar wedstrijden in de Itaipava Arena Fonte Nova. De club heeft de nieuwe tenues onder een eigen label geproduceerd: Esquadrão. De tenues van Clube Bahia staan dit jaar geheel in het teken van het 90 jarig bestaan van de voetbalclub en zijn in samenwerking met de supporters ontworpen.  

Bahia thuisshirt 2021

Het EC BAhia thuisshirt 2021 is dit jaar overwegend wit en wordt gekenmerkt door de brede blauwe taping over de schouders. Deze blauwe taping wordt geflankeerd door een dunnere rode lijn en ook de band aan de onderzijde van de mouwen is rood. De rechterborst bevat het logo van de kledingsponsor in het rood en de andere borst is uitgerust met de clubbadge. Boven dit logo staan twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de twee landskampioenschappen van de club (1959 en 1988). De linkeronderzijde van het tenue bevat een speciaal label ter ere van het 90 jarig bestaan van de club. Op het tenue staan bovendien de logo’s van verschillende sponsoren: Casa da Apostas, Canaa Alimentos en Artemp. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de onderzijde en zijkanten een rode band. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een rode en blauwe band.

Bahia uitshirt 2021

Het EC Bahia uitshirt 2021 heeft het traditionele design. Dit tenue wordt gekenmerkt door de brede rode en blauwe verticale banen, welke geflankeerd worden door dunnere witte banen. Ook de v-hals en de band aan de onderzijde van de mouwen zijn wit. De logo’s van de club en alle sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant van de rechter broekspijp een subtiele rode en blauwe lijn. De kousen zijn rood met op het midden twee witte banen met in het midden een blauwe band. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Bahia voetbalshirts 2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Fessin, Marinho, Pablo Ramirez en andere spelers.

De EC Bahia voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële fanshop van de Braziliaanse voetbalclub. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie? Check het dan in deze Bahia fanshop! 

EC Bahia voetbalshirts 2021

Bahia thuisshirt 2021

Bahia uitshirt 2021