11 augustus 2017

Dybala draagt rugnummer 10 op Juventus voetbalshirt vanaf 2017-2018

Dybala treedt vanaf vandaag in de voetsporen van Juventus helden als Sivori, Platini, Baggio, Del Piero en Carlos Tevez. De Argentijnse sterspeler van JUVE ruilt rugnummer 21 in voor nummer 10. Zijn vorige rugnummer (21) was overigens ook al een legendarisch rugnummer bij Juventus. Dit nummer werd onder andere gedragen door Zinedine Zidane en Andrea Pirlo. Paulo Dybala draagt nummer 10 op de achterkant van het voetbalshirt gedurende 2017-2018. Tenminste als de aanvaller bij Juventus blijft. Er gaan geruchten dat Barcelona geïnteresseerd is in de 23 jarige spits en hem zien als de ideale opvolger van Neymar JR, die vorige week een recordtransfer maakte naar Paris Saint Germain. Dybala is in Europa niet de enige sterspeler die naar nummer 10 switchte. Bij Real Madrid heeft Modric twee weken geleden rugnummer 19 ingeruild voor nummer 10.

Wil je het nieuwste Juventus shirt met Dybala kopen? Dat kan direct in deze SHOP. Check in deze winkel bovendien Dybala fan t-shirts vanaf een prijs van € 24,95! Of check het Dybala Juventus shirt in deze officiële adidas winkel. Directe levering gegarandeerd.

Wat denken jullie? Blijft Dybala nog een jaar bij Juventus en zullen we hem blijven zien met nummer 10 of gaat hij bij Barcelona met nummer 11 spelen? We zijn benieuwd!