Dit zijn het Y-3 Real Madrid warming-up shirt en trainingsjack

De Real Madrid x Yohji Yamamoto collectie bevat niet alleen het Real Madrid Y-3 voetbalshirt, maar ook een warming-up shirt en een trainingsjack. Het is nog even de vraag wanneer we ''Los Blancos'' de collectie gaat dragen, maar gezien de prijzen van de items uit de nieuwe Y-3 lijn mogen ze daar best zuinig op zijn. Daarover straks meer! Ook de warming-up items staan geheel in het teken van de lievelingsbloem van de Japanse designer: de roos. Zo'n tien jaar geleden, in de periode dat de ontwerper zijn eerste collectie voor Real Madrid presenteerde, ontpopte bij Yamamoto de liefde voor de roos. Inmiddels is de bloem ook onderdeel van zijn handtekening!

Het mag dan ook niet opvallend heten dat het Real Madrid Y-3 warming-up-shirt 2024 een print van een roos bevat. Verder is het inloopshirt geheel in stijl van het DNA van de club. Het warming-up shirt is namelijk maagdelijk wit, zoals we dat kennen van de Real Madrid voetbalshirts, en bevat ter hoogte van de rechter schouder en op de achterkant een print van een zwarte roos. Nu staan zwarte rozen over het algemeen symbool voor het einde of een afscheid. In deze collectie is de roos het symbool van een nieuw begin! Dat kan overigens niet van de prijs van het inloopshirt gezegd worden. Het warming-up shirt is namelijk € 130,-, wat het einde van je portemonnee betekent :)! Dan heb je wel wat! Het warming-up shirt betreft, zoals de gehele collectie, namelijk een limited edition product. Uiteraard staan de logo's van Y-3 en Real Madrid ook op het shirt, alsook de handtekening van de Japanner, welke zich op de achterzijde bevindt.

De roos ontbreekt echter wel op het Real Madrid Y-3 anthem trainingsjack. Dit lichtgewicht jack is namelijk volledig wit en bevat in de nek op de achterkant heel subtiel de logo's van Real Madrid en Y-3 met daaronder de handtekening van Yohji Yamamoto. Het jack bestaat uit een combinatie van nylon (95%) en elastaan (5%), heeft twee zakken en een doorlopende rits. Schrik niet, want ook voor het trainingsjack mag je aardig in de buidel tasten. Het anthem trainingsjack is namelijk € 400,-!
Ben je benieuwd naar de Real Madrid Y-3 collectie? Deze kun je vanaf 27 maart bestellen in de onderstaande winkel! De collectie bevat ongeveer 15 items, die door adidas, Y-3 en Real Madrid in een gelimiteerde oplage zijn uitgebracht.

Dit zijn het Y-3 Real Madrid warming-up shirt en trainingsjack
Dit zijn het Y-3 Real Madrid warming-up shirt en trainingsjack