Dit is de nieuwe adidas Originals Real Madrid collectie!

Op het Real Madrid 3e voetbalshirt van het seizoen 2024-2025 (volgend seizoen dus) staat niet het gebruikelijke adidas 3BAR logo, maar het adidas Originals logo! Dit nieuws kwam vorige week naar buiten. Hoewel dit voetbalshirt pas medio augustus 2024 wordt gelanceerd, maakt adidas ons nu al stiekem een beetje warm met een adidas Originals X Real Madrid collab! De nieuwe casual collectie van ''Los Blancos'' bevat namelijk de adidas trefoil (het klaverblad) op de rechterborst. De collectie bevat een achttal casual items in de kleur navy blauw. Ook vorig jaar had Real Madrid een speciale adidas Originals collectie, maar waren alle items wit.

Real Madrid speelde overigens nog nooit met de adidas trefoil op de borst. Het Duitse sportmerk is namelijk pas sinds 1998 de kledingsponsor van de club uit de Spaanse hoofdstad en begin jaren '90 had het merk uit Herzogenaurach de trefoil op de voetbalshirts al in de ban gedaan. Toen kwam namelijk het adidas mountain logo op de tenues en trainingskleding te staan. Sinds dit seizoen is het mountain logo weer ingeruild voor het 3BAR logo. Snappen jullie het nog? Volgend seizoen staat de adidas trefoil dus wel (eenmalig) op het 3e shirt van Real Madrid. Ben je fan van adidas Originals of Real Madrid dan is de nieuwe casual collectie een perfecte match. De collectie bestaat uit een trainingsjack, T-Shirts, een sweater, een traininsbroek en natuurlijk een hoodie.

Alle items zijn beschikbaar voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL). Het T-Shirt bestel je vanaf € 30,-, de hoodie, sweater en joggingbroek zijn € 65,- en het trainingsjack is € 80,-. Bovendien bevat de collectie een gave retro sneaker, namelijk de adidas Gazelle Real Madrid schoenen. Deze hebben een prijs van € 120,-.

Adidas.nl
vanaf € 30
Bestellen >

Dit is de nieuwe adidas Originals Real Madrid collectie!
Dit is de nieuwe adidas Originals Real Madrid collectie!
Dit is de nieuwe adidas Originals Real Madrid collectie!