9 juli 2018

Deportivo Alavés voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van de Spaanse ploeg Deportivo Alaves zijn vandaag gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met kledingsponsor Kelme. Deportivo Alaves draagt deze shirts gedurende het seizoen 2018-2019 in La Liga en tijdens de Copa del Rey. De thuiswedstrijden worden ook dit seizoen gespeeld in het Estadio Mendizorrotza. Dit stadion biedt plaats aan 19.500 supporters. Sinds het seizoen 2015-2016 speelt Alaves onafgebroken in La Liga. Afgelopen seizoen eindigde het team van trainer Abelardo Fernández op een 14e plaats in de competitie. Het grootste succes van Deportivo Alaves is het behalen van de finale van de UEFA Cup in 2000/2001. Dit was ook het allereerste jaar dat de Spaanse club Europees voetbal speelde. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van Deportivo Alaves? Check de details hieronder!

Deportivo Alaves thuis shirt en tenue 2018-2019

Net als ieder jaar wordt het thuisshirt van Alaves gekenmerkt door de blauwe en witte kleurencombinatie. Ook dit jaar is het shirt weer voorzien van verticale banen, in de kleuren blauw en wit. 4 blauwe en 3 witte banen om precies te zijn. Echter zijn de zijkanten van het shirt ook wit van kleur. Het nieuwe thuisshirt van Alaves is uitgerust met een klassieke V hals. Deze is blauw van kleur. Ook de mouwen van het shirt van Deportivo Alaves zijn blauw van kleur. Op de rechtermouw is de badge van La Liga te zien. Op de rechterkant van de borst prijkt het logo van het kledingmerk Kelme. Op de linkerkant van de borst is het clubwapen van Alaves te zien. Aan dit clublogo kun je zien waar de kleuren van het shirt van zijn afgeleid. Aan de achterkant van de kraag is de vlag van het Baskenland te zien. Het nieuwe uittenue van Deportivo Alaves wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en blauwe kousen.

Deportivo Alaves uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Alaves is gebaseerd op hetzelfde template als het nieuwe thuisshirt van de Spaanse club. Voor het eerst sinds het seizoen 2011-2012 is de prominentste kleur van het uitshirt groen. Het tricot is voorzien van een gave all-over print van zigzaglijnen. Het shirt is ook voorzien van rode details. Hierdoor worden de kleuren gebruikt die ook terug komen in de vlag van het Baskenland. Het uitshirt van de Spaanse club is uitgerust met een V hals. Deze is rood van kleur. De mouwen van het uitshirt hebben een donkere groene kleur dan de body van het uitshirt. Op de rechterkant van de borst is het logo van de Kelme, de kledingsponsor, te zien. Op de rechterkant van de borst staat het clubwapen van Alaves. De naam van shirtsponsor Betway staat in het wit op de voorkant van het nieuwe uitshirt. Het uittenue van Alaves voor het seizoen 2018-2019 wordt gecompleteerd door een groene voetbalbroek en rode kousen.

Deportivo Alaves 3e wedstrijdshirt 2018-2019

Om het nieuwe set wedstrijdshirts te completeren heeft kledingsponsor Kelme ook een 3e wedstrijdshirt gelanceerd voor het aankomende seizoen. Ook het 3e shirt is gebaseerd op hetzelfde template als het uit- en thuisshirt van Alaves. Het 3e wedstrijdshirt heeft een witte body en groene mouwen. De hals is rood en ook onder de mouwen is een rood vlak terug te zien. De hals is uiteraard weer een V hals. Op de rechterkant van de borst staat de naam van de kledingsponsor. Deze is rood van kleur. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van Alaves. De kledingsponsor van Alaves is Betway deze staat in zwarte letters op de voorkant van het shirt.

Deze shirts worden vanaf nu gedragen door spelers als: Ely, Torres, Jony, Gomez en Guidetti. De nieuwe voetbalshirts van La Liga clubs scoor je exclusief in DEZE ONLINE SHOP