Deportivo Alaves voetbalshirts 2021-2022

Deportivo Alaves en kledingsponsor Kelme hebben dit weekend de nieuwe Deportivo Alaves voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenue speelt de Spaanse club de La Liga en Copa del Rey wedstrijden in 2021-2022. Alaves eindigde afgelopen seizoen op een zestiende plek in de Spaanse competitie en speelt dit seizoen dus opnieuw op het hoogste niveau van Spanje. Kelme is sinds het seizoen 2017-2018 de kledingsponsor van ''El Glorioso – Babazorros'' en is ook dit seizoen de producent van de tenues van de Spaanse club.

Deportivo Alaves thuisshirt 2021-2022

Het Deportivo Alaves thuisshirt 2021-2022 is een eerbetoon aan het tenue van 100 jaar geleden. Het tenue heeft het zogenaamde half-om-half design. De rechterkant van het voetbalshirt is blauw en de de linkerkant wit. De mouwen zijn contrasterend hieraan. De rechtermouw is wit met een blauw/wit gestreepte band en de andere mouw is blauw met een wit/blauw gestreepte band. Ook de polokraag van het Deportivo Alaves thuistenue is voor de helft blauw en voor de helft wit. De achterkant van het Deportivo Alaves thuistenue is geheel blauw en bevat de namen van alle spelers die de afgelopen 100 jaar voor de club gespeeld hebben. De rechterborst is uitgerust met het logo van Kelme en de linkerborst bevat de badge van de club. In de nek op de achterzijde van het tenue is de vlag van Baskenland verwerkt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met aan de bovenkant twee witte banen.

Deportivo Alaves uitshirt en 3e shirt 2021-2022

Het Deportivo Alaves uitsirt 2021-2022 is overwegend wit en bevat twee horizontale blauwe banen over de borst. Dit design symboliseert de vlag van Albiazul. In deze banen is een print van golven verwerkt. De badge van de club prijkt op het midden van de borst en het Kelme logo staat in het zwart op de rechterborst. Verder bevat het uittenue een zwarte V-hals en is ook de vlag van Baskenland in de nek verwerkt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een zwarte band. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een blauwe band. Deportivo Alaves heeft dit seizoen een 3e shirt. Dit tenue is donkerblauw en bevat een camouflageprint. De V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn zwart. Ook het clublogo op de linkerborst is een combinatie van zwart en wit. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Deportivo Alaves voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Guidetti, Joselu, Manu Garcia, Lopez Carballo, Perez Martinez en nog meer spelers.

Deportivo Alaves voetbalshirts bestellen

De nieuwe Deportivo Alaves tenues kun je vooralsnog alleen bestellen in de online shop van de Spaanse club. Ben je op zoek naar andere tenues van Spaanse voetbalclubs? Check het dan in deze winkel! 

Deportivo Alaves thuisshirt 2021-2022

Deportivo Alaves uitshirt 2021-2022

Deportivo Alaves 3e shirt 2021-2022