27 juli 2016

Deportivo Alaves voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Alaves voetbalshirts voor het seizoen 2016-2017 zijn officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Hummel en de Spaanse voetbalclub uit Vitoria-Gasteiz. De club promoveerde in het seizoen 2015-2016, na 10 jaar afwezigheid, naar de Primera Division. Alavés verzekerde zich op de 41ste en voorlaatste speeldag van promotie naar de Primera División, dit dankzij een 2-0 overwinning op Numancia. In 2001 stond Alaves nog in de finale van de UEFA Cupa tegen Liverpool, na verlenging werd er uiteindelijk met 5-4 verloren. Sinds het seizoen 2013-2014 is Hummel kledingsponsor van Alaves. Het thuisshirt zal door de spelers van Deportivo Alaves gedragen worden tijdens de Primera Division en Copa del Rey wedstrijden in het eigen Estadio Mendizorrotza. Enkele spelers uit de selectie van Alaves zijn Christian Santos, Sergio Llamas en Raul Garcia.

Deportivo Alaves thuis shirt en tenue 2016-2017

Het Alaves thuisshirt voor het seizoen 2016-2017 is geinspireerd door de rijke geschiedenis van de club en kledingsponsor Hummel. De voorkant van het Alaves shirt heeft het traditionele blauw en wit gestreepte design. De achterkant en de mouwen zijn volledig in het blauw. De klassieke blauwe kraag op dit Alaves shirt werd door Hummel in de jaren '80 vaak gebruikt. Deze jaren waren het meest succesvolle tijdperk van het merk. De blauwe kraag kan door middel van een wit knoopje worden gesloten. De Hummel trademarken tekens lopen aan beide zijkanten van het Alaves thuisshirt naar beneden. Ook zijn de schouders van het shirt versierd met deze pijlen. De linkerborst is voorzien van het logo van Deportivo Alaves en rechts staat de naam van kledingsponsor Hummel. Op de achterkant onder de kraag is de vlag van het Baskenland aangebracht. Het Alaves thuistenue 2016-2017 wordt gecomplementeerd met een blauw broekje en blauwe sokken. Aan de zijkanten van het broekje de pijlen van Hummel. Tevens de logo's van Hummel en de club zijn op het broekje te vinden. De kousen bevatten 5 banen en een tweetal Hummel pijlen in het wit.

Deportivo Alaves uit shirt en tenue 2016-2017

Het Alaves uitshirt voor 2016-2017 is karmozijnrood en geinspireerd door de kleur van de wijn die wordt geproduceerd in het Alava gebied. Ook de kleur van de vlag van de stad Vitoria-Gasteiz is rood. Het Alaves uitshirt heeft een klassieke kraag welke gesloten kan worden met een knoopje. Over de schouders en onder de oksels loopt een zwarte baan met daarop de bekende Hummel pijlen in het wit. Het uittenue van Alaves wordt compleet gemaakt met een witte of zwarte broek, afhankelijk van de kleuren van de tegenstander. Het broekje bevat de logo's van de club en de sponsor op de pijpen. De sokken van Alaves zijn wit met zwarte Hummel pijlen.

De nieuwe shirts van Alaves kan je vooralsnog alleen in de clubshop van de Spanjaarden kopen. Andere shirts van 2016-2017 scoor je bij Subside Sports!


Deportivo -alaves -thuisshirt -2016-2017

Deportivo -Alaves -voetbalshirts -2016-2017