18 augustus 2017

Deportivo Alavés voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Spaanse club Deportivo Alaves zijn inmiddels ook officieel gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor Kelme en de club. In deze nieuwe shirts speelt Deportivo Alaves de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2017-2018. De club van trainer Zubeldia eindigde afgelopen seizoen op een negende plaats, waardoor het dit seizoen weer op het hoogste niveau speelt. Vanaf dit seizoen is het Spaanse sportmerk Kelme de kledingsponsor van de club. Hiermee heeft Kelme het stokje overgenomen van Hummel, dat sinds 2013 de tenues van de club verzorgde. Check hieronder de details van de nieuwe Alaves voetbalshirts voor 2017-2018.

Deportivo Alaves thuisshirt 2017-2018

Het shirt wordt dit jaar gekenmerkt door de brede blauwe en witte verticale banen. De mouwen van het shirt zijn blauw en worden afgesloten door een zwarte bies. Verder bevat het shirt een v-hals met opstaande kraag en is de achterkant van de kraag uitgerust met een zwarte band. De rechter borst bevat het logo van Kelme en de trademark tekens van het Spaanse sportmerk versieren de mouwen. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en op de rechter mouw prijkt de officiële LFP badge. De binnenkant van het nieuwe shirt bevat een speciale tekst: '' "Lurralde baten nortasuna, hiri baten harrotasuna." Dit is Baskisch en betekent vrij vertaald: ''De identiteit van een territorium, de trots van een stad.'' Verder bevat de onderkant van het tenue de initialen van de Spaanse club. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje met zwarte details. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Deportivo Alaves uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van Deportivo Alaves is dit seizoen zwart met blauwe accenten. Deze blauwe accenten komen allereerst terug in de diagonale band van de linker zijkanten naar de rechter onderkant van het shirt. Deze baan is verdeeld in flitsende, dunne strepen. De blauwe accenten komen ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Daarnaast zijn de logo's van Kelme en de club blauw en bevat de v-hals ook twee blauwe strepen. Dit geldt ook voor de leus en de initialen van de club. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met blauwe accenten.

Deportivo Alaves 3e shirt 2017-2018

Het uitshirt van Deportivo Alaves is dit seizoen geheel in stijl van de kleuren van de vlag van de stad Alaves. Dit shirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de X over de body van het shirt. Deze is rood. Dit geldt ook voor de bies aan de onderkant van de mouwen, het v-design onder de hals en de gevouwen kraag. De logo's van Kelme op dit shirt zijn ook rood. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en op de rechter mouw staat de LFP badge. De linker borst is uitgerust met het logo van de Spaanse club. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met rode accenten.

Deze shirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Fernandez, Ruano, Torres, Romero, Gomez, Santos en andere sterspelers. De nieuwe voetbalshirts van La Liga clubs scoor je exclusief in deze online SHOP!