21 december 2018

De Juventus sjaal - alleen maar liefde - FORZA JUVE

Wil je een Juventus sjaal bestellen? Lees dan eerst dit hartverwarmende verhaal. Dan ga je de sjaal nog meer koesteren. Dat fans van Juventus voor hun club door het vuur gaan, is een gegeven. Wanneer Juve haar thuiswedstrijden in het Allianz Stadium speelt, moedigen ruim 41.000 supporters hun club 90 minuten lang aan en wanneer de kou toeslaat, zoals in deze periode, is het stadion bezaaid met supporters met hun favoriete sjaal. Voordat we die bespreken, willen we jullie het hartverwarmende verhaal van een supporter van de tegenpartij van Juve niet onthouden!

Hiervoor moeten we terug naar 2017. Op 14 maart nam Juventus het in de achtste finales van de Champions League op tegen FC Porto. De eerste wedstrijd in Porto was door Juventus al gewonnen met 2-0, waardoor de thuiswedstrijd in Turijn een formaliteit was. Dit was dan ook het geval. Pogba was in deze wedstrijd verantwoordelijk voor het enige doelpunt en dit was nog een strafschop ook. Voor het echte hoogtepunt moeten we naar het uitvak van FC Porto. Waar het er op lijkt dat een FC Porto fan de Juventus fans aan het uitdagen is, is niets minder waar. Ook de supporters hebben het gevoel dat de Porto fan aan het uitdagen is en staan met een knokploeg klaar om de supporter van Porto van repliek te dienen. De Porto supporter gaat zelfs zover door over de wand te klimmen. Hij loopt rustig op de supporters van Juventus af en beveiligers willen hem tegen houden. Tot grote opluchting is de Porto fan niet uit op onrust. Hij geeft de fans van Juventus een knuffel, geeft zijn Porto sjaal en krijgt van de supporters van ''de Oude Dame'' een Juventus sjaal terug. Dit is footballculture! Waar zien we het nog? In het moderne voetbal met hoge transfervergoedingen, een hoge mate van commercialisering en spelers die hun tegenstanders een kaart aan proberen te naaien, is het soms lastig om liefde op te wekken voor het spelletje. Door dit soort acties besef je dat voetbal toch de mooiste sport ter wereld is en blijft. FORZA Juventus!

Dit is een mooie bruggetje naar een van de meest populaire Juventus sjaals. Deze sjaal is geheel in stijl van de clubkleuren van de recordkampioen van Italie. De sjaal is namelijk zwart met witte uiteinden en bevat de leus van de club in het geel: FORZA JUVE! Op deze sjaal bevinden zich ook banen in de Italiaanse driekleur (groen/wit/rood). Bovendien bevat deze vette sjaal het retro logo van de Italiaanse topclub! Check hieronder een afbeelding van deze gave Juventus sjaal en check ook nog het hartverwarmende filmpje. Heerlijk!

Wil jij er zelf niet alles voor doen om de sjaal te bemachtigen, maar deze ''gewoon'' kopen? De sjaal bestel je exclusief in DEZE SHOP!