De Barcelona windrunner 2019 is blauw!

Het verhaal van de windrunner is bekend en deze kan je direct bestellen! We geven hem vandaag weer wat aandacht. Barcelona heeft namelijk in samenwerking met Nike weer een nieuw windjack gepubliceerd. Dit trainingsjack past perfect bij de nieuwe collectie voor 2019. De windrunner is namelijk onderdeel van de trainingscollectie van 2019. Deze collectie wordt door ''Blaugrana'' gedragen in de tweede seizoenshelft van 2018-2019. De windrunner wordt veelal niet door de spelers gedragen. Feit is wel dat het momenteel een hot product is onder de jeugdige supporters van Barca. Wie zijn wij dan om de nieuwe windrunner niet te bespreken. Dat doen we dus wel!

Licht blauwe Barcelona windrunner 2019

De nieuwe Barcelona collectie voor 2019 heeft wat ''kouds.'' Of dit nu past bij de tijd van het jaar of dat Barcelona haar blik op ijskoud wil zetten om tegenstanders angst in te boezemen, weten we niet! Wel weten we dat Barcelona de blik op oneindig moet zetten om het kampioenschap te prolongeren en de Champions League weer een keer in de wacht te slepen. De laatste keer dateert alweer van 2015! Daarvoor moet het wel eerst Olympique Lyon in de achtste finales van de Champions League verslaan. Genoeg daarover! De nieuwe windrunner heeft dezelfde kleur als het nieuwe Barcelona trainingpak voor 2019. De Barcelona windrunner voor 2019 heeft ook twee tinten blauw, namelijk een combinatie van licht blauw en royaal blauw. Deze kleurencombinatie wordt door Nike equator blue en coastal blue genoemd. De bovenkant van het Barcelona windjack is blauw en beide delen worden gescheiden door een v-shape. De v-baan op de windrunners van Nike heeft een lange geschiedenis. De windrunner was in 1979 één van de eerste items uit de kledinglijn van Nike en had toen al de iconische 26 graden v-baan. Deze is in de veertig jaar daarna nooit verdwenen en dus ook niet op de nieuwe Barcelona windrunner! Op de borst staan monochrome logo's van Nike en Barca. Dit betekent dat deze logo's dezelfde kleur hebben als de windrunner. Deze zijn dus licht blauw en blauw. Verder bevat het nieuwe Barcelona jack ook weer een capuchon en zijn de zijkanten uitgerust met twee zakken. De jacks hebben natuurlijk ook de nodige functionele kenmerken. We sommen ze nog kort even op:

  • De Barcelona windrunner bevat een extra laagje ripstopmateriaal. Dit materiaal houdt regen en wind perfect buiten.
  • De achterkant van de windrunner is uitgerust met een opening en dit zorgt voor extra ventilatie.
  • Het windjack van Barcelona is ook uitgerust met geribde boorden en dit zorgt ervoor dat het jack perfect om het lichaam valt.

Check hieronder de officiële productfoto's van het Barcelona windjack van Nike. Dit betreft de laatste windrunner van dit seizoen. Ongetwijfeld bevat de nieuwe collectie voor 2019-2020 ook weer een windjack. Naar verwachting wordt deze collectie ergens in mei/juni officieel gereleased. We houden jullie op de hoogte!

Barcelona windrunner 2019 bestellen

De blauwe Barcelona windrunner voor 2019 kan je vanaf nu zowel voor heren als voor dames kopen. Beide items hebben een prijs van € 80,- en zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL! Wil je andere Barcelona producten bestellen? Check dan ook het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwste Barcelona windrunner in deze SHOP

of deze winkel!