2 mei 2016

Dafabet nieuwe shirtsponsor van Celtic vanaf 2016-2017

Dafabet is de nieuwe sponsor van Celtic. Dit maakten de club en de nieuwe hoofdsponsor vandaag bekend. Dit betekent dat Dafabet met het logo op het voetbalshirt van Celtic zal staan vanaf 2015-2016. Celtic en Dafabet, welke ook de hoofdsponsor is van Sunderland, tekenden een contract voor de komende vier jaar. Hoewel er geen financiële details over de deal bekend gemaakt werden, bracht Celtic wel naar buiten dat het de grootste sponsordeal in de geschiedenis van het Schotse voetbal betreft. Dafabet vervangt Magners als shirtsponsor van de club uit Glasgow. Uiteraard zijn beide partijen verheugd met de deal. Lees het hieronder.

John Cruces, hoofd sportmarketing en sponsoring bij Dafabet: ''Dafabet als hoofdsponsor van Celtic is een mijlpaal voor ons, welke ons bovendien trots maakt. We hebben de laatste jaren al een sterk partnership opgebouwd met de Schotse club en zullen dat de komende vier jaar alleen maar versterken.'' Ook Celtic, uit monde van Peter Lawwel, reageert blij met de deal: ''We zijn verheugd om met de bekendmaking van een nieuwe sponsor. Het is niet alleen fantastisch nieuws voor onze club, maar ook voor de supporters. Dit verzekert ons van een positief en langdurig partnership voor de toekomst.'' In het verlengde van de samenwerking tussen de club en Dafabet, zal Celtic ook sponsorloze voetbalshirts blijven verkopen, welke erg populair zijn bij de supporters van de club. Check hier het design van het nieuwe Celtic shirt voor 2016-2017.

Het nieuwe Celtic voetbalshirt met Dafabet als hoofdsponsor wordt medio mei/juni officieel gelanceerd door New Balance, dat sinds 2015-2016 kledingsponsor is van de club. Het nieuwe shirt kan je dan in de onderstaande shops kopen. 

Koop het nieuwe Celtic shirt in deze CELTIC STORE

of in deze Celtic shop


Celtic -dafabet