Cyprus voetbalshirts 2022-2024

De nationale voetbalbond van Cyprus en kledingsponsor Errea hebben vandaag de nieuwe Cyprus voetbalshirts 2022-2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt Cyprus de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024. De nieuwe tenues worden door het Cypriotisch voetbalelftal ook gedragen tijdens de Nations League wedstrijden in de periode 2022-2024. Vanaf dit jaar is Errea de kledingsponsor van Cyprus. De deal met Errea is onderdeel van het UEFA Kit Assistence Scheme. Dit is een project van de UEFA, waarbij de kleinere voetbalbonden ondersteund worden bij de aankleding van de nationale elftallen. Het contract tussen de UEFA en Errea loopt in ieder geval tot de zomer van 2026.

Cyprus thuisshirt 2022-2024

De Cyprus voetbalshirts hebben dit jaar een vrij eenvoudig design. Het Cyprus thuisshirt 2022-2024 is blauw en bevat een witte, ronde hals. Ook de biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn wit. Op de rechterborst staat het logo van Errea en de linkerborst is uitgerust met de badge van de Cypriotische voetbalbond, de Cyprus Football Association (CFA). De zijkanten van het voetbalshirt bevatten een blauwe band, waarin een patroon is verwerkt, geïnspireerd door het patroon uit het logo van de voetbalbond. Deze print bevat ook de contouren van het land. De onderkant van het voetbalshirt bevat een witte band en in de nek op de achterkant van het tenue staat de tekst. De band aan de binnenkant van de hals is uitgerust met de naam van het land: CYPRUS. Het Cyprus thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje. Het broekje bevat ook een deel van de print, die op de zijkanten van het voetbalshirt staat. De kousen van het thuistenue zijn blauw met witte details.

Cyprus uitshirt 2022-2024

Het Cyprus uitshirt 2022-2024 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar is wit met blauwe accenten. De ronde hals, de biesjes en de band aan de onderkant van het voetbalshirt zijn namelijk blauw. Ook dit voetbalshirt bevat op de zijkanten een sublimatieprint van de details uit het logo van de voetbalbond. De logo's van Errea en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuistenue & hetzelfde geldt voor de details aan de binnenkant van de hals en op de achterkant van het uitshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een blauwe band. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Zoals alle tenues van Errea zijn de Cyprus voetbalshirts 2022-2024 uitgerust met de Ti-energy® technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Cyprus tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Sotiriou, Kastanos, Papoulis, Ioannou, Artymatas, Laifis, Efrem, Avraam, Gogic, Tzionis en andere spelers.

Cyprus voetbalshirt bestellen

De nieuwe Cyprus voetbalshirts 2022-2024 kun je vanaf deze zomer bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) beschikbaar en hebben een prijs van € 80,-. In deze winkels vind je ook de voetbalshirts van andere landen die deel uit maken van het UEFA Kit Assistence Scheme (Andorra, Wit Rusland, Faroer Eilanden, Liechtenstein, Luxemburg, Malta & San Marino). Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bestel het Wit Rusland voetbalshirt altijd in deze winkel! 

Cyprus voetbalshirts 2022-2024

Cyprus voetbalshirts 2022-2024