13 oktober 2020

Cyprus voetbalshirts 2020-2022

De nationale voetbalbond van Cyrpus en kledingsponsor Macron hebben nu ook de nieuwe Cyprus voetbalshirts 2020-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt het Cypriotische voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, alsook de Nations League wedstrijden. Macron is ook deze jaargang weer verantwoordelijk voor de tenues van het Cyprus. Sinds 2018 is het Italiaanse sportmerk verbonden aan het zogenaamde UEFA Kit Assistence Scheme. Dit betreft een speciaal project van de UEFA, waarbij de kleinere voetbalbonden ondersteund worden bij de aankleding van het nationale voetbalelftal. Ook de Cypriotische voetbalbond neemt deel aan dit project.

Cyprus thuisshirt 2020-2022

Cyprus thuisshirt 2020-2022 is dit jaar geheel blauw en bevat een y-hals met een opstaande kraag. Het logo van MAcron op de rechterborst en de mouwen is wit. De linkerborst is uitgerust met de badge van de Cypriotische voetbalbond, de Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ). De onderzijde van het voetbalshirt bevat nog een print van de contouren van het land. De binnenkant van de hals bevat een label met daarin de tekst:#ONETEAMTEAMCYPRUS, terwijl op de achterkant van het tenue de tekst: “ομάδα που μας ενώνει” is verwerkt. Dit betekent: ''Het team dat ons verenigt.'' Het thuistenue van Cyprus wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

Cyprus uitshirt 2020-2022

Het Cyprus uitshirt 2020-2022 heeft hetzelfde template als het Cyprus uitshirt. Het uitshirt is echter geheel wit met in het blauw het logo van Macron op de rechterborst en de mouwen. Ook dit tenue bevat aan de onderzijde een print van de contouren van het land en de badge van de bond prijkt op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het Cyprus uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met blauwe accenten. Zoals alle tenues van Macron zijn ook de Cyprus tenues voorzien van de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Cyprus tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Sotiriou, Ioannou, Efre, Chirstofi, Papoulis en andere spelers.

Helaas kun je dit tenue alleen in Cyprus bestellen. Ben je op zoek naar andere merchandising van het nationale team? Bestel je Cyprus t-shirts altijd in deze WINKEL!

Cyprus thuisshirt 2020-2022