Coutinho draagt nummer 7 op Barcelona voetbalshirt vanaf 2018-2019

Binnen een half jaar heeft Coutinho een nieuw rugnummer bij Barcelona verdiend. Vanaf het seizoen 2018-2019 speelt de Braziliaan niet meer met nummer 14, maar met nummer 7 bij de kampioen van Spanje. Dit nummer is geen onbekend rugnummer voor Philippe Coutinho Correira. Aan het begin van het seizoen 2012-2013 kreeg de aanvaller namelijk nummer 7 toebedeeld bij Inter Milan. Even daarna vertrok de Braziliaan naar Liverpool. Bij Liverpool droeg Coutinho gedurende vijf seizoenen nummer 10. Nummer 10 is bij Barcelona natuurlijk het nummer van Messi, waardoor Coutinho afgelopen winter met nummer 14 speelde. Omdat Turan vertrok naar Istanbul Basaksehir, kwam nummer 7 weer vrij bij Barcelona en vanaf dit seizoen speelt Coutinho dus met nummer 7.

Bij Barcelona speelden meerdere sterren in het verleden al met nummer 7. Figo, David Villa en Pedro Rodriguez speelden in het verleden onder anderen met dit rugnummer. Afgelopen zomer waren er geruchten dat Griezmann naar Barcelona zou vertrekken en nummer 7 zou krijgen. Deze geruchten werden door Griezmann tijdens het WK direct ontkracht. Hij beloofde immers bij Atletico Madrid te blijven. De weg voor Coutinho naar nummer 7 was dus vrij en zo geschiedde. Wie er nu met nummer 14 gaat spelen is nog niet bekend. Dit zou zomaar één van de nieuwelingen van de club kunnen zijn.

Check hieronder nog een afbeelding van Coutinho met het nieuwe Barcelona thuisshirt voor 2018-2019 en zijn nieuwe rugnummer.

Barcelona shirt Coutinho bestellen

Het nieuwe Coutinho Barcelona voetbalshirt met nummer 7 kan je zowel voor kinderen als volwassenen bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van ongeveer € 105,- en voor kinderen is het shirt € 85,-. Wil je andere Barca producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe Barcelona Coutinho shirt in deze winkel

of deze SHOP!